![]() |
Furora'land "pk" the movie (WMV)
Siema !!!
Po poprzednich częściach mojego pkowania, postanowiłem zrobić filmik *wmv. Mam nadzieję, że poświęcicie troche czasu na ściagnięcie go ;) ( 24 mb troszkę zajmuje) ale chyba warto go ściagnąć. Jest to moj pierwszy film wmv jednak sporo sie napracowałem na nim, proszę wziąc to pod uwagę dająć commenty ;) a oto link: http://rapidshare.de/files/5176185/Feradrey*****.html (piosenka z filmiku Tutaj) 2 link -> http://www.megaupload.com/?d=271B25MY |
Pierszy zaraz dam Commenta; P
Edit: Film Z@!$#$ Poprostu polacam go ps. Blondi zamknj ten ***#!# Ryj! |
help..
czemu nie moge sciagac filmów ?? ;p nie znam sie wiec pytam xD
|
Cytuj:
btw. za***istyyy filmik ;) |
Cytuj:
|
Za***isty filmik no poprostu za***isty :D
Btw.czy moglbys zamiescic ta piosenke na Rapidshare bardzo mi sie podoba ;) |
Cytuj:
|
Całkiem fajny film wmv
Fajne fragi (choć nie super ) , ciekawie zrobione , wykonane i muza też może być choć takiej nie słucham ale pasuje do filmu w konwencji freestyle PK .
|
Dla mnie to ten film jest genialny ^^
|
Bardzo fajowy filmik, muza dobrana idealnie, scenki niesamowite ;) PLx Więcej
|
czy moglby ktos rehostnac ?? bo mi sie limit wyczerpal
|
Swietny film, zwlaszacza dlatego ze ja tam wystepuje ;).
|
Śledzę Twoje wyczyny już od jakiegoś czasu. Też chciałbym tak skończyć ;p
Filmik godny Oscara |
moi drodzy parafianie ...
20:20 You see Feradrey (Level 29). He is a sorcerer. otóż chcialem zacząć od tego iż film tego maga bardzo mi się podobal i czekam z niecierpliwością na kontynuacje tej wspaniałej SAgi filmów . A tak mowiac Thx i za p00zdro :p Flimiki cool w zyciu nie widzialem lepszych . 3Maj tak dalej !!:D
|
Super filmik oby takich więcej, fajna akcja niezła muzyka i ładne przejścia między kolejnymi "scenkami". 10 hp rox :D jak matrix :-P
|
Killer
:baby: Walnij tą piosenke na rapidshare mi z tej 2 stronki cos wejsc nie chce :/
Jakaś Po..... no albo wytlumacz jak z niej ściagnac ;] thx a filmik za***....... Rub takie dalej oscara dostaniesz ;] Plz jakos mi pomuz narq ;] C Y A ! ! ! wszystkim :P :D :p |
@Up Przecież ta piosenka jest zahostowana na rapidshare
Cytuj:
|
Juz ok wlasnie slucham :]
Juz dziala!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xD
Thx angel 8o |
git...
Super film jest z@***i*ty
|
ZA@#$%^& Filmik
Clowieku ZA@#$%^& filmik rob takiw wiecej 8o
DLa ciebie za ten filmik :cup: |