Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   malo pk (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50447)

Galeon 17-09-2005 09:18

malo pk

siema wszytkim! to ja: xeron infernus! tyle ze mi na tibi konto jakies nooby zhakowaly! X( nie dawalem passów ani nic nie robilem oprocz wejscia do gildi! wlazlem do gildi, niby wszytko gra a tu sie zalogowac na tibie nie moge! to wlanczam tibia.com i wklepuje ze zgubilem haslo i zeby mi nowe wyslali! to gadaja ze wyslali ale nic nie ma w skrzynce! zadnego maila od nich to klikam jeszce raz to samo to pisze ze juz wyslali ale nadal nic tam nie ma! wiec wiadomo ze mi konto na amen zhakowali! ;( ;( ;( i teraz zakladam se nowe konto na nowym mailu! ale nie na guardi bo mi sie znudzilo to i pozatym kumple sie ze mnie wysmiewaja ze boje sie pk! i teraz glowne pytanie tego tematu: na jakim swiecie jest najmniej pk i ceny mieczy sa przystepne i woogole swiat pvp ale z mala iloscia pk albo pk zeby byli tempieni! czekam na propozycje..... slyszalem ze warto na titani.... bo jest malo pk.....

Gatho Gokhinin 17-09-2005 09:22

Hej niektóre skrzynki uznają wiadomosci o CipSoftu za spam..... sprawdź w skrzynce "spam" czy przypadkiem nie ma tam tych meili

Galeon 17-09-2005 09:26

absolutnie nie ma zadnych! nawet w koszu sprawdzalem! a co do swiata z mala iloscia pk......

Neth 17-09-2005 11:42

Ja proponuje Fortere (kiedys tam gralem) ajny serv malo pk i duzooo polakow

Malio 17-09-2005 12:33

@up oj tak..zgadzam sie.. tez tam gram (27 knight)

FORTERA RLZ

edit: 100 post

Maximp 17-09-2005 12:41

Nie rob psotaci na padnroi mimo ze nei ma kolejek bo jest tu dużo pk:P(w tym ja:P)

Qbshtall 17-09-2005 14:07

Nie wiem jak jest na innych światach ale ja bym ci shivere proponował. Gram tam i zostałem zabity przez graczy tylko 2 albo 3 razy i to na 11 lvlu. Niestety dużo n00bków ale podejrzewam, że na innych serwerach jest podobna ich ilość :)

Marek Tibioman 17-09-2005 14:43

Ja proponuje Lunare, bo moja kolezanka tam gra i mowi, ze jest bardzo malo pk :p Malo pk jest tez na serwerach, na ktorych jest 1 bardzo mocna gildia, ktora dobrze rzadzi serwem i nie ma sobie rownych (bo gdy jest gildia podobna sila do jakiejs innej to czesto sa wojny, a jak sa wojny to kazdy ma hunta, nawet low levele, bo h levele chca od nich runy albo eq na wojne itp. itd. :p ).
P.S. zaciekawilo mnie to, ze shackowali go po tym jak wszedl do gildii! czy przez wejscie do gildii mozna miec hacka, czy myslicie, ze to byl tylko taki przypadek, ze dostal hacka akurat gdy wstapil do gildii??! :confused:

Malio 17-09-2005 15:04

@up gralem na lunarze... tak gildia jest loa (Liches of Archinare) ale niestety na lunarze jest wiecej pk.. wiec gram na forterze

Rahim 17-09-2005 15:11

Ten numer jest stary jak Valoria. Loguje sie do gildi poprzez
tibia.com->community->wybiera sie gildie do jakiej cie invitowano->zaloguj sie-> submit i jestes w gildi, a tobie ktos podsunął hackerski adres (strona wyglada jak tibia.com ale w wyszukiwarce adres jest bardzo podobny, sa tylko male różnice np tibia.7.com <- wymylone przed chwila)

Mysz z Morgany 19-09-2005 21:01

MALO PK!!!??? Przed chwila szedlem sobie w podziemiach AB!!! tam taka babka powiedziala, ze na dole jest dozo trollow. Ja sie zgodzilem... no nic nie robilem i nie chcialem jej odmowic. Szedlem za nia az tu nagle wychodzi dwoch gosci z dwoch stron. Ja sie odsunalem zeby przeszli. A ci nagle mnie zaczeli atakowac. I co?Mialem deda. ;( Te szmaty zaplaca mi za to.

Knight of Bhall 19-09-2005 21:07

Balera RuLeZ

:) No cóz na tym świecie nie ma prawie pk. sa tu niskie ceny fs np 13k no i najwyższy level to 83 i jest tu mało hamskich polaków i nobów 8o

Helixaw 21-09-2005 18:05

Harmonia ...

Vil 21-09-2005 18:34

bede wredny i polece mu Secure...

Duno Jackas 21-09-2005 19:33

fortera,tylko i wyłącznie fortera.prawie zero pk

Rabanbar 21-09-2005 19:37

Poprotkuje cie na iridi jak chcesz

ciemne dropsy 22-09-2005 22:33

A ja proponuje antice, chociaz tam ceny sa do dupy ale jezeli chodzi ci o ilosc pk to jest ich malo. Najbezpieczniejszym miejscem jest kazo w ktorym panuje IRT i sa rygorystyczne zasady...

Malo pk bylo tez w veno fopoki ja sie tam nie pojawilem i nie wysieklem sporej ilosci low lvli :P

Tibio-gracz 22-09-2005 23:04

Ja bym radził Guardię.PK- napewno nie żadnych PK.Na tym świecie jest dużo polaków.Jedyne na co trzeba uważać to na lootbaga już mi raz noobki ukradły :/ Ale tak poza tym to spoko.

Anteks 23-09-2005 09:04

Baaaardzo mało PK, chyba nawet w ogole nie ma na serwach: Astera, Celesta, Calmera, guardia, harmonia, honera, luminera, pacera, refugia, secura.

Pih 23-09-2005 09:53

Bo jestes ***niety zmieniaj haslo codziennie to cie nie hackna!! :evul:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:00.