![]() |
Rodzina na świecie grimera
Siemka all z kumplem założyliśmy "rodzinke" na świecie grimera każdy kto by chciał do niej dołączyć musi podać w tym pości swoje imie i musi być na koncu dopisane Demon Heart jeśli komuś nie pasuje nazwa to trudno bo już ta rodzina jest założona i raczej nie wprowadzimy żadnych zmian co do nazwy i prosze się do mnie nie czepiać czemu ten świat i czemu taka rodzina
pamiętajcie żeby pomagać dla członków rodziny w każdej sytuacij wszystkie poważne sprawy zgłaszać do : Chmielu Demon Heart lub Wilku Demon Heart prosze nie pisać głupich komentarzy jeśli ci sie coś nie podoba to wyjdź mam nadzieje że ktoś z was bedzie chciał do nas dołączyć pytania albo na priv albo w tym poście |
Eee dla mnie przynajmniej rodzinke jak to nazywasz zakladaja dobrzy znajomi lub przyjaciele, ktorym mozesz zaufac a nei przypadkowe osoby
|
Do Du*y
co to qr** ma byc nazwa po***ana:/ moim zdaniem rodzinie moshesz zaufac a przypadkowej osobie raczej nie
!!!!! iwec wg mnei to poryty pomysł;] X( |
Cytuj:
Ślepy? A tak wogle to sam jesteś poryty według mnie jest jeszcze dużo polaków mądrych którzy sobie by pomagali itp ... |
@up
5 min przerwy na smiech Polacy to albo nooby albo piony, ci ktorzy nie sa nie dolaczaja sie do byle jakich rodzin To kolejny bezsensowny post bartsa wywolujacy agresje :P (aluzja do kald. :P) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:11. |