![]() |
gdzie Ghoule na pustyni ?
hi... czesto widze na ssach jak palladyni przewaznie chodza w podziiemiach pustyni na ghoule.. czy moglby mi ktos pokazac gdzie one moze sa ?? znajduje sie atam ghoule i skeletony.. czesto widze na screenach w dziale zdjecia
|
Tomby na Daramie. Położenia Ci podać nie moge bo to chyba QS (w Tombach jest HoTa Quest).
|
^
Hot, Annhi, Demon Helmet quest to na tym forum nie jest qs. Tomby sa w Ankh wystarczy kopac na pustyni. Jeden znajduje się koło ropy, drugi kolo wiezy gs'a ( pólnoc ), jeden posrodku ruin ( pólnoc od ropy ), pólwysep, jeden na zach od bram miasta. Niektórych po prostu nie znjadziesz bo musiałbym zaznaczyc je na mapce ale ciesze sie ze pomogłem. |
aha... ale mam nadzieje ze tam nie bedzie zadnych mocniejszych potworkow niz ghoul ?
|
Cytuj:
|
W tombach(kryptach) na południowej części Daramy(czyli nie daleko ankrahmun) jest ich chyba 8
bardzo dobry exp.... Na pierwszym poziomie sa ghoule szkielety mumie czasami beho dalej sa stalkery crypt shamblery vampy itp tez sa niezej troche necro w niekturych licz dsy na samyum dole nawet faraony:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:24. |