![]() |
Wydarzenia ze światów.
Założyliśmy na forum nowy dział - Wydarzenia ze światów.
W dziale tym możecie zamieszczać wszelkie informacje o tym co dzieje sie na danym świecie. Możecie porozmawiać o ekonomii, wojnach, huntach, ślubach, a nawet o tym, czy fakt iż 13 w piątek zabito 666 czarnych owiec ma jakiś związek z Orshabaalem. ;) Możecie tutaj również zamieszczać wywiady z sławnymi Tibijczykami oraz wszelkie artykuły na tematy wojen, itp. Prosimy nie zaśmiecać działu pierdołami, typu: a taki owaki okrad mnie z mojego scale armora, itp. Będą za to ostrzeżenia. |
Bardzo dobry pomysł ,brakowało czegoś takiego na tej stronie.Ogólnie Gz za pomysł.
|
aaa bardzo fajny pomysl :>>>>
Zaraz cos napisze ;P |
mala konkurencja dla tibianews ? :D
|
Myślę, że to dobry pomysł :) Odluzuje trochę gazetkę.
|
Jak juz mowilem, bez tego dzialu forum tez bardzo dobrze sprawowalo.
|
Huhuh, nowa tibianews sie robi :P
|
Heh dobry pomysl, juz mam tam post czy 2 :) Moze jest to podobne do tibianews, ale konkurencji to raczej nie uda sie zrobic, chyba ze zrobiloby sie oddzielna strone wlasnie tak jak jest to w przypadku tibiinews
|
Bardzo dobry pomysł. Napewno przyda się.
|
:)
Niezł pomysł :D duzo i Isarze bede zamieszczać ;]
|
No niezle zrobi sie z tego furora thread xD
|
gratz za pomysl
moze byc ciekawie ;]]
|
Hm... Ja mam do tego dzialu duze watpliwosci...
Co prawda dobrze jest wiedziec, co sie dzieje na swoim swiecie, ale zeby kazdy mogl zakladac tam temat? Dr.OM pomyslales, ile teraz Ty z MatKusem + modami bedziecie miec roboty w usuwaniu postów? Niby wyraznie pisze, ze tylko wazne informacje tam zamieszczac, ale dla jednego waznym info moze byc wojna o 50gp miedzy dwoma ludzmi na rooku (temat ktory i tak zostanie skasowany) a inni rzeczywiscie zaloza odpowiedni temat na poziomie, posiadajacy wazne info. Sami zobaczcie - ledwo powstal dzial, a juz 1 temat skasowany... Ja proponuje wybrac np. po 3-4 userow grajacych na danym swiecie, stworzyc im grupe reporterzy or smth i tylko im nadac mozliwosc zakladania tematow, albo chociaz kasowania... bo inaczej czerno widze przyszlosc tego dzialu. Zalozmy, ze chce znalesc jakis wazny temat, to mam szukac miedzy dziesiatkami skasowanych? |
Fajnie
Hmmm lubie nowe działy spox pomysl 8o
|
"Popieram Optyka" xD
|
Po Co Piszecie "Moze Byc fajnie, Super Temat" Wrzucajcie cos ciekawego a nie powtarzacie post za postem
|
Ja także popieram Optyka B)
|
No, nie wiem po co to. Do dużych informacji ze światów jest gazetka Hunted. Można by ją rozbudować o mniejsze artykuliki o jakiś wydarzeniach, a nie robić odobny dział w którym nie wiadomo co ludzie napiszą...
|
@up no racja od tego jest gazetka hunted.
mozna powiedzilic ja na swiaty hiberna etc. chyba Drom przesadziles z tym ;/ |
otóz ja bym proponował dla administracji założyć oddzielny temat dla każdego świata i tam każdy może pisać co na tym świecie słychać....ale żeby to rzeczy były przydatne...bo teraz zakłada każdy beznajdziejny tematnp: super świat, piście co się tam dzieje -.-" no i ? co nam to mówi? albo coś takiego: xxx jest noobem, bo się zachowuje jak noob -.-"
ważniejsze są ceny, wojny i jakieś masowe hunty, questy xD ale ogólnie to jest bardzo fajny pomysł, można się dowiedzieć ciekawych rzeczy ze świata xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:56. |