![]() |
"Leave or Die"
Otóż na Nebuli powstaje bardzo nieprzyjemna sytuacja.
Co kolejny respawn podchodzi high lvl rządający opuszczenia danego spotu. Robiąc sondę, postanowiłam zrobić czarną listę, Która będzie przedstawiała nicki ludzi którzy się się zachowują w ten sposób i nie tylko. Do czarnej listy wlicza się: -zastraszanie -lurowanie (chociaż 40 kratek to też można na ciebie coś napuścić) -Działanie na niekorzyść innych graczy |
taa czesto gdy bylem na tombie wyganiali mnie atakujac :(
|
Mnie tam nigdy nikt nie wyganial ani ja nikogo.
Ja tam zadnego problemu nie widze :) |
re temat:)
Na Nebuli bylotak zawsze. Nie pytaj skad wiem:)
|
Na Nebuli ostatnio wogole chore akcje sa... Pk - starzy gracze co juz im sie niechce tam grac pekuja... Pa - Attiude (old phy~) i kazdy wie oco chodzi...
|
Ja mam 29 elite knighta ;-) na Nebuli.
Trzeba chyba zrobic wojne bo szwedzi panuja nad servem phy sux. |
Nieprzypominam sobie zeby ktos mnie wygonil z expienia :)
Raz mi sie zdarzylo jak stalam przed depo i widze Xian Xun ze biegnie i nagle sd polecialo mi w twarz za 179 dm 8o. A i mozna tesz wspomniec ze Ostatni Czarodziej musi placic 20 k za nic 8o troche przesadzili |
To chyba normalne ze wyzsze lvle wyganiaja nizsze, to jak fala, pierw oni sie znecaja nad Toba, a z biegiem czasu ty nad innymi :]
|
Cytuj:
Skąd ja to znam ? :) Ja tam nie mam nic przeciwko takiej formie gry w Tibie :p |
Były z tym pewne kłopoty, jak byłem biednym małym 20 lv bez kolegów. Teraz wszystko jest ok i nikt mnie nei wyrzuci :)
|
niestety :(
Masz racje zawsze gdy jestem w kopalniach kolo Kazoo tak do mnie gadaja X(
co za :balwanek: niestrty tak jest :/ jak gadaja lave to mnie to bardzo denerwoje :/ bo exspowiska sa dlawszystkich... mam dosc ciaglego PKowania mnie gdyby nie PK to juz bym miala z 22lvl !! a tak to nie da rady :] *** PK to idioci !!!! :glupek: ;] * Nienawidze SZwedow !!!! sa chamami na nebuli znaczy nie wszyscy ale spora wiekszosc :/ ta glupia gildia PHY zrujnowala ten server :/ Polacy ktorzy sie do niech przylaczyli sa dla mnie ludzmi z ktorymi nie warto gadac :/ ( TO JEST TYLKO MOJE SUBIEKTYWNE ZDANIE :] )Moja gildia sie wlasnie przez nich rozpadla!! znaczy istnieje jescze ! ale sa problemy Szef powiedzil ze mnie wypisze zebyy mi problemow nie robic :/ wiekszosc znajomych przeznich sie przeniosla na inne servery np. takie jak: Thoria czy Danubia ! ;( |
Cytuj:
|
Nie podoba Cie sie to?Graj na serverach non-pvp :p
|
Ja tam mialem jeden przypal jak expilem na dwarfach to 35 knight treniac jak zabil dwarfy z kturymi trenowal zycil sie na mnie i zazadal 40k zostawil mnie na 10hp wiec napisalem do protektora Baxter Lowe (chyba go znacie :)) przyszedl i on musial placic a nieja :) ale to byl fart ze mnie niezabil :)
|
norma, ale myslalem, ze ostatnio jest spokoj
|
tjaa ja już raz to myślałem, że to koniec z Nebulą po tym jak Baxter Lowe do mnie: Hunted.
Zresztą, nie tylko on, bo i paru noobasków mi groziło. Za co? Oczywiście za free, za to że jestem -.- No tk to jest na tym serwie, że wyższe levele poganiają mniejszymi :] |
Teraz ludzie expic na maxa :]
Jest wojna i ludzie nie expia wiec wy mozecie spokojnie ;) Oni traca my zyskujemy cool? |
nie cch enic mowic ale czytałem ze mało kto cche grac na nebuli:) mianowicie na stronce http://www.tibianews.net/ pisalo o tym ze nikt nie chce grac na nebuli :D moze ot i dobrzE?:> mniej ludzi mniej pk:P
|
Tert a mianowicie kto sie bije?? Attiude i Del'Nabo??
|
Attitude kontra del nabo i Freeze :)
Jak o jakiejs gildi zapomnialem to sry :( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:57. |