![]() |
Power Abussers, thiefs... on Elysia
Chciałbym poruszyć temat PA na naszym serwerku. Jak wszyscy wiedzą ciężko przeżyć żeby Ci ktos nie powiedział "hunted". Uważam, że na naszym serwerze to największy problem high lvle i ich koledzy na niższych którzy straszą. Dochodzą złodzieje itd. ... odechciewa się grać. To się możemy wypłakać...
Ja pozwole sobie zacząć. Może ta historia nie jest bezpośrednio związana ze złodziejami, ale jest niezła. Więc byłem sobie w Darashii zrobiłem chyba 21 lvl wtedy na rotkach i szczęśliwy ide do depo. Nagle podchodzi do mnie Kopamaxo i mówi hunted. Ja nic sobie nie robiłem, ale dla pewności poleciałem do dywanów na utani gran hur i do Femor. Nagle ów gość mówi do mnie na privat, że albo zaplace 4,5k lub Bp of SD, albo Elahrion Avessar mnie ubije. Nie wierzyłem mu. Nagle mówi do mnie Elahrion Axessar (jak wtedy myślałem), że mam zapłacić albo rook. To ja panika i lece kase porzyczać. Kopamaxo odlicza czas 3 minuty albo hunted, 2 minuty, 1 minuta ledwo zdążyłem wysłać. Po pół godziny deczka ochłonąłem pisze do Keto (robiłem mu czasem runki) żeby uspokoił pana Elahriona. A on mi pisze, że Avessar na wakacjach i za miesiąc wraca. Popatrzyłem i rzeczywiście nie ma go. Nabrałem się na fake name.... Zgroza po takich sytuacjach. Mógłbym opowiadać o carlin swordu, który kupiłem za 12k zamiast bright, ale to bez sensu...Elysia serwer bagno... |
Uhaha!
No to zeciwiscie nie masz szczescia ;D
No ale zeby nie zlookac czego sie kupuje? :| Powodzenia |
Zlookałem tylko jak stawiał Bright Sworda i ja mu kase to robił reject kilka razy to powtórzył ja wkurzony od razu accept a tam carlin sword O.o Więc wiesz :p
|
hehehe to ja mialem podobnie tylko nie az tak drastycznie :D
Za 300gp sprzedalem 6sd :\ pomylilo mi sie ;D :p |
Ech... PA na Elysi jest chyba tylko w jej poludniowej czesci. W kazz, ab i carlin nie spotkalem sie z PA Demonic Souls (spotkalem sie z PA Siejnika :]) Oczywiscie co druga spotkana przeze mnie osoba mowi hunted by Keto/Elahrion/Rekrul/Bax Sho/Chris Lowe/Tras Lowe (niepotrzebne skreslic) Oczywiscie ich nie znaja ale nie ma to jak wzbudzic strach w kims... zabawa sie konczy jak naprawde dostaniesz hunta :/ Jesli ci przeszkadzaja PA to przenies sie do Carlin/Kazo/Ab ... raczej nie spotkasz tam takich osob...
PS: Najlepszy bl jakis n00bek co co chwila latal i straszyl ze jego druga postac to Bax Sho :P |
ehhh...
Pomyślcie se innaczej jakie to nie opłacalne was zabijać, szkoda ich cennego czasu :p A ci co tam mówią hunted to i tak gówno z tego mają ! Bo jak taki keto np. Cie zabije to ty solo zabijesz tego kolesia co powiedział ci hunted :baby:
Protected by : -Arioc Scalp & Tras Lowe :P |
MUj kumpel na elysi ma hunta za lv :} 100ek i musi płacic Magic Sword'a oczywscie retired :(
|
hunted
w ogule to teraz na elysi nastala era Avessar'ów
Moja guildi dostala hunta za nic praktycznie <ja sie ocalilem>^^ |
Cytuj:
serio ? omg elysia to bagno juz dawno ja odzeszlem z tamtad -.- |
gdybys widzial jakie pa moj kumpel robi uuu bys sie zesral :p
|
Anhinilatov pamiętasz mnie cwaniaczku :P?? Życzę Ci żebyś się wybił ponad 50+ ;) Gz tych PA protektorów ;P
|
eeee....naprawdę żeś się wystraszył
ale dla mnie to niemożliwe by...Elahrion Avessar..tak łatwo się nadac? xDD ja grałem kiedyś na elysi (miałem 80 lvlek :P) ale elahrion z qmplami zakcieli mnie huncic jak jego koledzy |
haha
elysia rox.....
@Interrex Otóż pan kopamaxo mial małe problemy, z tej okazji, że pkowal na larvach spotkał druida 45lvl~ imieniem "borcia", niestety borcia padła, z tej okazji zebrala sie ekipa na niego, miedzy innymi Andre Lauris, Lanefo, Jotunote the Second, Wajsor, Freddy Sho, ja i Morki Warrior. Pewnej sobotniej nocy postanowilismy sie zabawić i 30 minut próbowalismy zabić kope po piramidach na ankrahmun, udalo sie dopiero wtedy, kiedy freddy wylurowal go na pustynie - fragował Jotunote. Jeśli chodzi o elraha to myliles sie ponieważ zapewne pisa do ciebie elahrion averss-e-r(1lvl), a nie elahrion averss-a-r(140lvl~) @Anhil~(offtopic) Hunted. Msg in game. @Oles Tse Otóż pojawił się pewien PA na elysi POLAK, nie przyznaje się do niczego poniweaż bylby hunted by elahr, natomiast napisal do mnie i mojego kolegi 48rp że potrzebuje kasy i że jestesmy Hunted za nic..... Nie mial okazji sdkowac we mnie, natomiast moj kolega stracil okolo bp uhow, lecz zwial <lagi na niemieckich serverach> :cup: |
Cytuj:
racja :P tez mnie protektuje arioc :P poprostu nie wiezyc w to co oni mowia albo znalesc se protectora ;] B) |
Sir Klimek@ od*** sie od olsa to spokojny gośc (w rl 8o )
|
oles sux:P
szkoda ze go nie znam........
polamalbym mu kolana :P |
Po pierwsze Klimek jak jestes taki pewny siebie to zapraszam. Po drugie ktos wie wogle na czym ta gra polega .. bo czasami z nudow czytam te forum i smiac mi sie chce jak naprzyklad czytam wypowiedzi Klimka albo innych ludzi ( i tutaj niemam pewnosci czy napewno nimi sa ) ... ;]
|
Tia, Elysia sux...
Przez dość długi czas robiłem SDki dla Arioca, było troszkę tego... A ostatnio poszedłem z kumplem na dragi koło Veno... Skutek? Ja padłem od Strykzora, Arioc pogonił mojego kumpla... około 25K w runach poszło się j... |
Gralem na elysii...serv sie zgnojil wlasnie przez takich typow :(
ostatnio dedla mnie gildia ktora codziennie stoji pod kazz i napiepsza ludzi za nic ;( Wypadl mi bright sword i skonczylem z tym servem :o Ciastek 26 lvl :evul: Knight :miecz: mlvl 4 :mag: Skille sa za male wiec niech pozostana tajemnica :D |
Napisz na forum nicka a Ci kolesie zaplaca za to .. ;] ... jak bedzie Cie ktos bil to napisz do Olesia Tse jak bedze ... ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:40. |