![]() |
Propozycja
Szanowni "władcy" tego forum w związku z zamieszaniem panującym wokół TibiCAM propnuje dodanie nowego działu o tytule "TibiCAM" (bądz innym), który byłby w 100% poświęcony TibiCAM i filmikom z Tibi (nowy dział jest chyba lepszym rozwiązaniem niż jedem wielki, nie kończący sie temat pt. "Ważne: Films (TibiCAM etc.) " w którym bardzo cięzko znaleść to czego się szuka)
P.S. Mam nadzieje ze mój post znajduje sie we właściwym miejscu. Prosze o opinie ze strony Szanownych "władców" forum. |
Jestem ZA
|
Tak, juz o tym myslałem. Ale lepszym pomysłem będzie poczekanie na nowe forum (o to juz pytajcie Bosala ;) ) i umieszczenie "forum w forum" tzn po wejsciu w "zdjęcia" bedzie widoczny "dział" TibiCam, a "jadąc" w dół będą normalne zdjęcia... B)
|
:P
Dobo już tak tu nie kombinuj :)
Ja jestem za pierwszą propozycją, żeby to był oddzielny temat ale na wierchu a nie w zdjęciach. Offtopic: Modki oglądałem sobie stronke i looknijcie tu. http://www.tibia.pl/czar.php?s=5&id=20 Zamiast życia tracisz mann e Chyba o jedno "n" za dużo :) Jest to w czarze magic shield :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:37. |