![]() |
Annihilator Done !
|
Cytuj:
Maslo ladnie ci poszlo :) ps. Maslo zagadaj do mnie na gg (5524514) mam kilka pytan :) |
Gratz zrobienia. Jak to niektórzy mówiš do 3 razy sztuka, a tobie udało się to za 2 razem. :)
|
Gz wykonania Questa ;]
|
Gratulacje
Super filmik i gz wykonania po nieudanej próbie (laggs -.- ) Ktoś mówił, że tamta próba była historią pierwszej reklamy sprit'a i o drógiej wersji :] w której odwróciły się role. Właśnie przepowiednia się spełniła :D |
Wielkie gratz anihilatorka ! Ładny ten SCA:)
|
Gratz wykonia anhilatory to najepsze filmkiki :D moja ocena 9/10
|
No ladnie ładnie. Gratz wykonania, momentami było gorąco =)
|
Wiadomo , wreszcie się udało :) Jeszcze raz gratz :)
|
No Masło ,zrobiłeś :D
|
gratulacje
teraz ci sie udało chociaż byłeś na red hp :P |
a mi sie nie chce otworzyc film :( inne mi sie chca otwierac a przy tym pisze: conneting to the world...... HELP
|
Za***iście Ma$lo nareście -.-:p :cup:
WIeLAKIE Gz!!!!! :baby: -------------------------------------------------- "Czasem zdaje mi się, że dzień mojej śmierci byłby najpiękniejszym dniem mego życia." "Challenges are what make life interesting; overcoming them is what makes life meaningful." |
08:22 Sir Glosna Cisza: ej
08:22 Sir Glosna Cisza: podyktuj mi jak makro ustawic 08:22 Sir Glosna Cisza: ... 08:22 Sir Glosna Cisza: mam pewne problemy xD Zapewne ty też miałeś macro więc nie ma czego gratulować, szczerze mówiąc. |
Cytuj:
To podaj nam przyklad gracza ktory tego na macro nie zrobil ?!!? nawet gdybys mila z 3k hp to sadze ze bys nie dal rady sie wyuhac wiec Stfu. Gz maslo i odezwij sie do mnie na gg xD blz.. |
Oglądalem twój pierwszy filmik kiedy to padeś, lecz za drugim razem ci sie udalo czego ci gratuluje;)
|
super ! na początku ten cudny lag :) ogólnie spox i gz wykonania
|
sciagnac mi sie niechce ::(:(:(
|
Gratki !
Gratulacje !! :D
Ps. Fajne EQ :P PS.2 Myślałem ze każdy post to bedzie Uwaga niesciagac !! Keylogery :P Zawsze jak sa jakeis fajne filmiki to ktoś zacznie piepsz** o keylogerach i sie boje sciagac 8o |
Gratulacje, Masełko! :P
ps. Kiedy idzeimy na piwo? :p Bebi~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:06. |