![]() |
Orshabaal??? banalne ;(
wiec stalo sie! Orshabaal zsummonowany na Novej , heh nawet niezdarzylem zobaczyc a juz po nim bylo...
hehehhehe Nova ownuje! heh Titania daleko w tyle ;) peace out. just Mad. |
Jak jescze raz się pojawi poproś go o pojawienie się na Infernie...
|
Btw. kto był w teamie który zabijał Orsha? Rhapsody, Undead i kto?
Nawet gdzieś ss'a chyba miałem... |
Może mi kto powie co to jest ten cały "Orshabaal" ??
|
No to wielkie GZ dla graczy z Danubii i Novy za pokonanie Orshabala. U nas na Aurei jeszcze sie nie pokazal, ale jak by sie pokazal to mozemy liczyc na Liama i reszte RoMu :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
u mnie na hibernie również nie było jeszcze Orshaabala
ale jak sie pojawi myślę, że UV szybko się z nim rozprawi. |
haha!! banalne.
Na jakieś stronie o Tibii już dawno widziałem że Titania pokonała Orshabaala. @BEZ KOMENTARZY... Mam nadzieje że na Solerze się pojawi :evul: Goethi Mac'Mannus i jego bracia Conner (chyba Conner) się z nim rozprawią :p |
jeżeli titania pokonała Orshabaala to dziwie się cze,mu nie dokonała tego Pacera
|
na Aurea jeszcze nie było ale jeśli sie pojawi to w 1 dniu jzu go nie bedzie...
dla czego... bo Liam, Izzy, Gyxorio,butibof, fast'molt itp....(h lvl'y 120+) zniszcza go bez problemu(chyba) aha a bloczyc moze butibof albo joixazi...(130lvl+) ale uhac musi conajmnije7 najlepszch druidkow. np:conzato, kodek itp.... mozna wymieniac w nieskonczonosc h levy na aurea :P ale akurat kodek i conazto nie sa to h levy ale uhac moga :P i tak pewnie nie wiecie jacy to gracze ale trudno/... tam sa ich nie pelne nazwy np: Gyxorio =Gyxorio Inferno Liam = Liam darkcrosser izzy = izmoks itp... ale akurat wojna jest to nie wiem czy sei polacza w 1 team B) |
@up
o tak juz to widze jak niszcza go bez problemu btw na Aurea nie ma zadnego 130+ lvla:F |
Siemka! :) Mam pytanko gram na Harmonii, jest to server non pvp :] Czy jest szansa aby pojawil sie tam Orshball? Bo jak dotąd nic o nim nie slychac...
|
@up
Skąd mamy to wieidzieć ? Przecież nie wiadomo kiedy i gdzie pojawi się Orsh |
ech ;(
widzac posty 40% z was naciaga mnie... ;(
to smoooootne... a podchodzac do kwestii... wiem zeTitania go pokonala Danubita... ale chodzi o to ze na Novej padl w 74 min? i to jest smutne.... wielkie wyzwanie rzucone przez GM po 74 min lezy...? ja sie zawiodlem jak jasna cholera ;( a Blokowal go TYLKO Rhapsody. LOOT ZEROWY! niebylo rarytasa... nic tylko zaciskac pasa i czekac na swiateczny update... peace out. |
Adi niestety nie zgadzam się z Tobą. Jakby sie pojawil Orshaball i popędził by tam cały RoM, Zorros i Wawa nie próbowali by pomoc Orshabalowi :). Wojna moze jest wojną ale RoM i Zorros połączyli by siły żeby go pokonać (choćby tylko dlatego zeby pokazac ze Aurea nie jest takim słabym servem :) )
|
@up
Wątpie.... |
Cytuj:
mowisz tak jakby sorc nie mogl uhac blokera tylko koniecznie drut o.O |
Cytuj:
Osmieszasz sie. na innych serwach by go tak szybko nie nakopali, gdyby nie wiedzieli nic o nim. A wlasnie glownie dziekie Pacerze ludzie sie dowiedzieli, ze on (Orshabaal) istnieje. Sam od niego padlem xD, a nie nakopal go nikt bo nikomu sie nie chcialo. Ludzie wlazili na swoje nOOby, zeby cos o nim wiedziec, a nie szli postaciami 100lvl+ w ciemno. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:02. |