![]() |
Wojna między dwiema najsilniejszymi gildiami/Orshaabal KO
Duality i Lil'Saints(z pomocą Bad Boyss) troszeczke się na siebie pogniewali.
Pierwsze ofiary to : -Karwa -Valgerd Jeżeli zdobędę nowe informacje uaktualnię listę...(bo na pewno na tym się nie skończy:)) Coś z innej beczki : Orshabaal został powalony :) potworowi stawili czoła : Gladiahtor(148 lvl elite knight) i Paladinka(151 lvl royal paladin) Gratuluje obu graczom,niestety Paladinka padł blokując Orsha,ale Gladiahtor potem przejął inicjatywę i poskromił bestię :),tajemnicą zostaje loot,ale jeśli chcecie się dowiedzieć co wypada z Orshaabala,zawsze możecie się na niego wybrać,oczywiście wcześniej wbijcie ten 130 lvl co najmniej :] |
.....
No troche to dziwne niby na Danubi rzadzili BAd Boys a tu prosze...
Odkad sięgam pamięcia na Danubi zawsze najwieksze afery robia sami "polacy".Moze najlepiej jakby sie jakos dogadali a nie jeden przez drugiego boto nic dobrego nie wróży... Pozdro dla Darken Sky-Adach:) |
Omg
Thunder Tim kto Ci takich głupot nagadał.lepiej się niewypowiadaj na forum.
Wojny wcale niema jak coś walczy Demo Vs Lil'Saint ty nobie w du..... A Palaa padła tylko raz na Orsha :evul: i niewypowiadaj się więcej |
traffic jak się nie interesujesz życiem danubi to lepiej sam się nie wypowiadaj bo wojna jest ale tacy ludzie jak ty o tym nie wiedzą,bo ty się dowiadujesz o wszystim z trade channel...
|
Jest wojna demo vs lil saints, a paladinka nie padl na wojnie, wiec bez wypisywania glupot.
|
Kod:
Lil'Saints vs Demo http://forum.tibia.com/forum/index.p...d&boardid=1606 |
Thunder Tim miałes kiedys chara o takim nicku na daNOOBi ???? jak tak to cie znam :P co do "wojny" to ktoś zarobi ktoś stroci lubie wojny bo coś sie niedzie a nei non stop ludzie lv biją pvp też sie liczy !
|
ską mnie znasz ? :)
|
Thunder tim...
Thunder Tim.. Pamiętasz może Pieska Reksiu? Napewno!! To ja :p.. Jeśli chodzi o wojne..Tak.. Mój ojciec w tibii padł-Karwa. Z tego co wiem kończy z Tibią. Proszę was o to żebyście pisali więcej o tej wojnie, bo Lafi-86 elder druid.. Leader Bad Boys..Mój kumpel :D..- nie chce duzo o niej gadać.
|
Kur......Thunder sam widzisz
a wiadomości mam od kumpli z rl co biorą udzaił w wojnie :D To nie są fragi Karwa,Paladinka wy jełopy OMG X( niepiszcie głupot |
Quzqu lolku ;p
to nie są fragi z wojny ;p :D |
mam pomysl jak sie nieznacie to niepiszcie takich glupot :|
|
Zgadzam się z Harrusem ;)
|
powiem ci jedno! PALADINKA NIE PADŁ! sprawdź na tibi.com!
No może i padł(a), ale mi nie pokazało na stronie bo tak dużo razy robiło sie :) |
Tak, wojna sie zaczela, ale nie wiem oco im poszło. A, i to prawda Paladinka nie padla na wojnie lecz na Orshabaal'u jak ktos wyzej napisal.
PS: Wiecie co sie dzieje z ta lista *deadow* na tibia.com? //Az |
Widzisz Thunder bobie zaje.....
Każdy Ci mówi że palaa niepadła na wojnie :D |
Gratulacje dla Paladinki i Gladiathora :D Nareszcie Padł ten "Demonik" :P
A co do wojny... Jakos nic sie niedzieje i watpie ze ow taka bedzie B) PS. A ty Reksiu juz niemasz co robic :P? |
Zapsuła sie czasem tak była........ zobaczciese nick an tibi.com
"Jasnor" ile deadów a max wyswietlało z ~10 Thunder pw :P |
nie padł na wojnie tylko na Orshaabalu,niechcący wpisałem że na wojnie... może dlatego że go tak "bardzo lubie" :P
|
Cytuj:
Znamy się?... Jeśli tak kto ty? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:18. |