Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Paul Niebezpieczny(106 lvl) Hacked (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50754)

Czapeczka 19-09-2005 10:58

Paul Niebezpieczny(106 lvl) Hacked

Ma jego all items ,ppolak ,noob,debil jak on mugl oto screen on ma jego al items:
http://img.photobucket.com/albums/v208/wertyk/NOB.jpg

Marel Gremus 19-09-2005 11:39

No i co? Może byś tak oświecił Nas trochę, bo za bardzo nie czaje :O

Ktoś kogoś schakował i co? Przykro mi

zaitsev 19-09-2005 11:57

doh? chyba zartu nie zrozumialem ale posmieje sie dla kultury HAHAHAHAhaha!!!!!11~~

a tak serio, to moze wytlumaczysz o co ci loto? -.^

Evilus 19-09-2005 12:14

a moze poprostu to jego 8 lvl i sie bawi itemami -.-....

Marel Gremus 19-09-2005 12:19

Pojęcia bladego nie mam, koleś psztyknął może fotkę jak ziom pokazywał itemki i się waira podniecała :/
Zresztą, niech się wypowie twórca tematu :O

Blind Guardian 19-09-2005 12:28

to sa itemki Paula Niebezpiecznego, shackowanego bla bla bla, malo interesujace

Skrzat 19-09-2005 13:54

looooooooool

Moze dla was to malo interesujace ale dla mnie do byl bardzo dobry qumpel i jak nie wiecie to nue pisac a nie i wypad i szkoda ze go hakneli :(:(:(:( a moze to nie on popytam w gildi co byl i obecnie w ktorej jestem :D Hail Perly Lotry

Rokgardzista 19-09-2005 14:46

:( szkoda paula

Paul Niebezpieczny. 19-09-2005 14:55

emm niewiem czy Ci do simiehu stracilem 1ml k i 11mln expa....^^ Dzieki Wszyscy ktorzy mnie wspieraliscie znaliscie.... Fajnie bylo spedzic z Wami caly moj wolny Czas.... Dzieki.:* na zawsze w pamieci...Paul :(

Szmatex 19-09-2005 15:02

Ten kolo, co dal ten temat to totalny debil, pozyczyl od kogos d helmet i wozi sie, ze niby hacknol paul'a. Pomysl czlowieku, zaden hacker nie przynza sie do tego, ze kogos hacknol, bo moglby miec potem duze problemy.
Paul'owi szczerze wspolczuje, no coz 1 okres w zyciu sie konczy, inny zaczyna.
A teraz apel to wszystkich hackerow: Ok, rozumiem wlazcie na postac, okradajcie ja, popkujcie se, ale do C***A WAFLA po co to rookujecie? Juz totalnie brak wam honoru? Zachowajcie resztki gosnosci, serio radze...
Edit: a tego debila z gory olac... juz widac, ze podroba rl paul'a ;/

Kubin 19-09-2005 15:48

"Ma jego all items ,ppolak ,noob,debil jak on mugl oto screen on ma jego al items"

rotfl, wymiatasz koles HAHAHAH "on ma jego al items" hahaha XDDDD
Polska ROX

Rafayen 19-09-2005 16:50

@Up
ty jestes totalny d.. :) po pierwsze on sie przyznal
a po 2 sprzedawal wszystkie itemy ktore paul stracil :[

a tak :> Pauaaalll !! nas nieopusci :p chyba :p

Neveos 19-09-2005 17:43

qrde

Przykro mi Paul z tego powodu chociaz cie nie znam :(

Fyo 19-09-2005 18:26

The Bille dobra wezcie sobie te rzeczy jak shakowaliscie ta postac no ale poco ja niszczyc i rookowac...

Descartes 19-09-2005 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fyo
The Bille dobra wezcie sobie te rzeczy jak shakowaliscie ta postac no ale poco ja niszczyc i rookowac...

PKować chociażby po to, żeby z zabitych graczy mieć jeszcze więcej itemów.

Cyxell 19-09-2005 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuraj
PKować chociażby po to, żeby z zabitych graczy mieć jeszcze więcej itemów.

Jakbys nie wiedzial to Calmera jest non pvp a Paul wlasnie z niej pochodzi -.-

Andrzej Mocny 19-09-2005 20:34

Jakoś mi nie jest do śmiechu ... :( tyle czasu spędzone przed tibią poszło na marne. A w dodatku Paul to mój kumpel .Z 106lvl jest 79... zero eq. A ci <pisze z małej litery bo was nie szanuje> co się śmieja robią to tylko dlatego, iż nie osiągna takiego lvl jak Paul i nie wiedzą jaka to tmoże być strata ... . Paul trzymaj się i odwiedzaj nas czasem :) . Prawdziwi kumple Cie nie opuszczą ... nigdy

Hail Perly Lotry

Bender. 19-09-2005 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzat
Moze dla was to malo interesujace ale dla mnie do byl bardzo dobry qumpel i jak nie wiecie to nue pisac a nie i wypad i szkoda ze go hakneli :(:(:(:( a moze to nie on popytam w gildi co byl i obecnie w ktorej jestem :D Hail Perly Lotry

szkoda, że czitował... wy*******ajcie mi z tekstami typu "szkoda, że został zhackowany, a taki fajny kumpel był" większość tych idiotów używa czity i później sie dziwią i pytają się "jak?!" -.- zresztą z moich obserwacji wynika, że jakieś 95% używa czitów, ja nie robię tego bo mi sie poprostu nie chce...
Gratz za hack, oby tak dalej może zmądrzejecie.

Paul Niebezpieczny. 19-09-2005 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bender.
szkoda, że czitował... wy*******ajcie mi z tekstami typu "szkoda, że został zhackowany, a taki fajny kumpel był" większość tych idiotów używa czity i później sie dziwią i pytają się "jak?!" -.- zresztą z moich obserwacji wynika, że jakieś 95% używa czitów, ja nie robię tego bo mi sie poprostu nie chce...
Gratz za hack, oby tak dalej może zmądrzejecie.

aFFFF...... Wiesz masz 2 mln expa... i neiwiem czy mi sie chce z toba gadac i traktowac Cie powaznie..^^ Idiota niewiesz nie gadaj..
Hail Calmera

Rybzor 19-09-2005 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Paul Niebezpieczny.
emm niewiem czy Ci do simiehu stracilem 1ml k i 11mln expa....^^ Dzieki Wszyscy ktorzy mnie wspieraliscie znaliscie.... Fajnie bylo spedzic z Wami caly moj wolny Czas.... Dzieki.:* na zawsze w pamieci...Paul :(

lol koles se specjalnie dzisiaj konto zalozyl? niewierze -.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:47.