![]() |
Paul Niebezpieczny(106 lvl) Hacked
Ma jego all items ,ppolak ,noob,debil jak on mugl oto screen on ma jego al items:
http://img.photobucket.com/albums/v208/wertyk/NOB.jpg |
No i co? Może byś tak oświecił Nas trochę, bo za bardzo nie czaje :O
Ktoś kogoś schakował i co? Przykro mi |
doh? chyba zartu nie zrozumialem ale posmieje sie dla kultury HAHAHAHAhaha!!!!!11~~
a tak serio, to moze wytlumaczysz o co ci loto? -.^ |
a moze poprostu to jego 8 lvl i sie bawi itemami -.-....
|
Pojęcia bladego nie mam, koleś psztyknął może fotkę jak ziom pokazywał itemki i się waira podniecała :/
Zresztą, niech się wypowie twórca tematu :O |
to sa itemki Paula Niebezpiecznego, shackowanego bla bla bla, malo interesujace
|
looooooooool
Moze dla was to malo interesujace ale dla mnie do byl bardzo dobry qumpel i jak nie wiecie to nue pisac a nie i wypad i szkoda ze go hakneli :(:(:(:( a moze to nie on popytam w gildi co byl i obecnie w ktorej jestem :D Hail Perly Lotry
|
:( szkoda paula
|
emm niewiem czy Ci do simiehu stracilem 1ml k i 11mln expa....^^ Dzieki Wszyscy ktorzy mnie wspieraliscie znaliscie.... Fajnie bylo spedzic z Wami caly moj wolny Czas.... Dzieki.:* na zawsze w pamieci...Paul :(
|
Ten kolo, co dal ten temat to totalny debil, pozyczyl od kogos d helmet i wozi sie, ze niby hacknol paul'a. Pomysl czlowieku, zaden hacker nie przynza sie do tego, ze kogos hacknol, bo moglby miec potem duze problemy.
Paul'owi szczerze wspolczuje, no coz 1 okres w zyciu sie konczy, inny zaczyna. A teraz apel to wszystkich hackerow: Ok, rozumiem wlazcie na postac, okradajcie ja, popkujcie se, ale do C***A WAFLA po co to rookujecie? Juz totalnie brak wam honoru? Zachowajcie resztki gosnosci, serio radze... Edit: a tego debila z gory olac... juz widac, ze podroba rl paul'a ;/ |
"Ma jego all items ,ppolak ,noob,debil jak on mugl oto screen on ma jego al items"
rotfl, wymiatasz koles HAHAHAH "on ma jego al items" hahaha XDDDD Polska ROX |
@Up
ty jestes totalny d.. :) po pierwsze on sie przyznal a po 2 sprzedawal wszystkie itemy ktore paul stracil :[ a tak :> Pauaaalll !! nas nieopusci :p chyba :p |
qrde
Przykro mi Paul z tego powodu chociaz cie nie znam :(
|
The Bille dobra wezcie sobie te rzeczy jak shakowaliscie ta postac no ale poco ja niszczyc i rookowac...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jakbys nie wiedzial to Calmera jest non pvp a Paul wlasnie z niej pochodzi -.- |
Jakoś mi nie jest do śmiechu ... :( tyle czasu spędzone przed tibią poszło na marne. A w dodatku Paul to mój kumpel .Z 106lvl jest 79... zero eq. A ci <pisze z małej litery bo was nie szanuje> co się śmieja robią to tylko dlatego, iż nie osiągna takiego lvl jak Paul i nie wiedzą jaka to tmoże być strata ... . Paul trzymaj się i odwiedzaj nas czasem :) . Prawdziwi kumple Cie nie opuszczą ... nigdy
Hail Perly Lotry |
Cytuj:
Gratz za hack, oby tak dalej może zmądrzejecie. |
Cytuj:
aFFFF...... Wiesz masz 2 mln expa... i neiwiem czy mi sie chce z toba gadac i traktowac Cie powaznie..^^ Idiota niewiesz nie gadaj.. Hail Calmera |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:47. |