![]() |
Co zostaje po pacc?
Pytanie proste: co zostaje oprócz outfitów jak się pacc skończy...
|
dobre wspomnienie
|
Recovery Key, Spersonalizowane konto. I gdy po skonczeniu pacca wykupisz kojelnego do wszystkie czary dla pacc i promocja zostaja przywrocone oczywiscie jesli wykupiles je wczesniej
|
zostaje outfit
chyba że miales faccowski |
@ up
Cytuj:
|
Po Pacc zostaje... hmm... nic? Oprócz outfitów, jak napisałeś i wspomnień, jak to kiedyś byłeś inny niż wszyscy.
|
Jeszcze mozna dodac ze jak wylogujesz sie na pacc arena na rooku i skocnzy ci sie pacc to dalej tam jestes, jednak po wyjsciu juz nie wrocisz ;P
|
A co dzieje się z domkiem jeśli takowy posiadalismy?
|
Zostaja wspomnienia...
|
...pusty portfel...
|
Cytuj:
|
Po paccu zostaja (jeżeli się nie myle :p ) blessy kupione na paccowych terenach, oczywiście jeżeli takie nabyłes.
|
Jesli zrobiles postman questa ... na Facc bedziesz mogl dalej uzywac wszyskich skrzynek :) ( oczywiscie kazdy wie ze bez pacc nie mozna go zrobic:)
|
Recovery key, pozycja tutora o ile ją miałeś, wykonany postman quest pozostaje na zawsze.
|
a promocja
Jeżeli wykupiłem promocje t ona zostaje??
Kiedyś widziałem Elder druida z free account |
A mam pytanie powiedzmy mialem pacca i nie wrocilem dajmy na to do thais tlyko jak jeszcze mailem pacca to zostalem np. w Ankh to co caly czas tam bede a jezeli tak to bede mogl wrocic???
|
Elder, Royal, Master i Elite zostają.
Ale sie wtedy nie daj zrookowac |
@mormakill
LoL Temat brzmi : co zostaje PO Pacc? Nic nie trwa wieczie... @Pragnienie To żart czy pytanie. Bo jeżeli żart to Ci sie nie udał, a jeżeli pytanie to nie moge go zrozumieć |
Warto dodac ze jesli na liscie vipow miales wiecej osob niz mozna miec majac facc to one tez tam zostaja :>
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:03. |