![]() |
Elder Beholdery, 121EK
|
1.Ja bym powiedział DS hunt :D
2.Potrenuj troszke skille 3.Zwróciło Ci się za uhy i te inne rzeczy? 4.Ładne hity i EQ 5.Ogółem? - Gz 8o Edit : Pierwszy raz widze knighta który nosi antidote rune :] Edit2 : haha , to było do mojego kolegi nooba który gra w tibie ( kupił pacc na 1 rok za rl... ) |
Skille, wiem ale kto ma na to czas? Szczegulnie na non pvp. Antidote, hehe, zawsze jestem rpzygotowany :P A co do podpisu tez jestem Szymon, i nie jestem nóp :)
EDIT #1: Oki :P |
16:43 Bebilon: i komentuj bo jak nie to, to, to, to wiesz :)
A więc fajny filmik :) I kiedy¶ może wziołby¶ mnie ze sob± :) PoZDRo @LL HAiL DreaMErs :) |
Film fajny ale krotki sam nie dawno bylem na elderach (film jest na tibia.pl.)
|
Cytuj:
O lol, no ze tak powiem, kazdy ma na to czas, a ze to jest non pvp to nie znaczy ze mozesz miec na nim slabsze skile, poniewaz nie afkujesz podczas treningu jak na swiatach pvp...daj se spokoj ziom. Prawdziwy najt to najt wytrenowany.. |
Heh spox filmik ale nad skillami wez chociaz tydzien popracuj ^.-
|
Czego checie od jego skillów? Moze po prostu w przeciwienstwie do wiekszosci graczy czerpie przyjemnosc z gry, a nie wielogodzinne stanie w jednym miejscu i gapienie sie na skill bar =\.
|
Zreszta moje skile nie sa najgorsze, zobaczcie sobie na statystyki Secury, i jestem w pierwszej ~30. Bede miec czas to potrenuje, narazie chce mi sie expic to robie to!nadejdzie ejszcze czas i na skille, naraize palnuje skilowawnie na ~125lvl, do conajmniej 90 shielda i ~93 sworda :)
|
W końcu mialem okazje poogladac filmik z elderami...
Może krótki ale warty obejżenia ;) |
gz lv i eq miło popatrzec jak rodacy maj durze lv ale jak jak bym za toba łaził to troche bym sie wzbogacił ty nie zbiersz smieci tp: viking helmy a one po 66 hodza dla malych lv to sa pieniadze jak taki lv jak ty nie wezmie tego a tego bedze z 10 sztuk juz 660 gp do przodu i jeszcze raz eq lv
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:33. |