![]() |
Tibia w Simsach i turyści z GTA
http://www.members.lycos.co.uk/janniezbedny/turysci.JPG
Ludzie, całkowita nowość - wychodzi najnowszy dodatek do gry The Sims: Tibiańskie Życie - Zdobyłem specjalnie dla was screena z tej gry! http://www.members.lycos.co.uk/janniezbedny/simtib.JPG :) :) :) :) :) :) :) :) |
k.i.j.o.w.e.
|
Spoko (10 znaków).
|
Fajne :P :P :P
Ale za bardzo sie nad tym nie napracowałeś, no nie? |
Przy nickach jakies takie rozmazane cos jest... :/
A tak to moze byc xD |
fajne fajne:D
pomysl 9/10 wykonanie...hmmm...:P 7/10 (niech ci bedzie:PP) |
słaby pomysł, wykonanie takie sobie.
Może, gdyby ktoś z lepszych wziął się za taki temat, wyszłoby niezłe dzieło:D |
No fajny pomysł.Tylko wykonanie takie sobie a tak poza tym do The Sims 2 rulez! Graliście już w Nocne Życie?
|
bylo trudno
Było trudno bo robiłem to na mojej beznadziejnej myszce której co chwila się blokowała, a więc musiałęm otworzyć ją wyjąć kulkę, poprawić to i owo, włożyć kulkę i ją zamknąć - i tak przez minutę. Poprawiłem minutkę temu to i owo. Jak będę miał optyczną to będzie piękniejsze. Imiona zacenzurowałem po to aby się jakieś nooby nie pluły że na forum ich umieściłem...
|
umieść starą wersję dla porównania, bo nie jestem pewien co się zmieniło:)
|
Mi sie wprawdzie nie podoba, ale widac ze wymagalo pracy i za to masz plusa :)
|
Gram w simsy odkąd pamiętam ale to dodatek do sims 1 czy 2?? bo wiem że to na prawde nie ma tego dodatku
|
@Up: To jest fake wzorowane na TS1: Online.....
|
za sam pomysl masz 9/10, no ale graficznie to wszystko takie nijakie jest :p
|
Bardzo mi się podoba!!
Super :) !!
P.S. Ale z takimi opcjami sondy to na bambus, bo nie będę na ciebie mówił panie :p !! |
Fajne! Super! Pomysł jest świetny, a wykonanie... może być - ja bym chyba lepiej nie zrobił... ... a może. A poza tym, to niezbedny robił to na swojej beznadziejnej myszce - i racja! Jest beznadziejna! Ja próbowałem na niej grać, to ciągle ta rolka wylatywała... Ojjj tak - przydałby się optyk ;) Chciałem kupić na urodziny, ale powiedział, że daleko z nią nie zajedzie i nie wytrzyma do urodzin :P
|
podoba mi sie ale jeszcze to dopracuj kosmetycznie.
|
Popracuj nad tym więcej...B) Pomysł bardzo ogrinalny a pomysł to połowa sukcesu :P
|
Fajne bardzo orginalny pomysł;)
|
Mi sie nawet podoba. W wykonaniu jest wiele beldow, ale zalety ta praca tez ma. +
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:53. |