![]() |
Coo
Dnia 24 wrzesnia minie rok od kiedy powstala najdluzsza gildia na Galanie a mianowicie Champions of Olymp!! :cup:
Jestesmy pierwsza gildia ktora bedzie obchodzic rocznice na Galanie i z tej okazji zostanie urzadzona impreza :P Narazie nie wiadomo czy odbedzie sie ona tylko dla starych i obecnych czlonkow COO, czy osoby z zewnatrz beda mogly w niej uczestniczyc. Mysle ze zasluzylismy sobie na szacunek na Galanie i zawsze staramy sie byc OK :P Nav~ |
Wspaniale ;]
hmm... A corentions jka długo isnieje ?? ;) |
Oo ;) Życze udanej zabawy ;< Na rocznicy waszej gildi ;)
|
o.O Gratz -.-
|
yeye! gz ja za pare dni moshee sie logne do green armyy musze lvl nabić bo na 15 lvl na rooka wyszlem :P bo teraz w Unox :P
Hail -Grzbieciq -Boltan -Haldir The Silver -Oen -Darkseer -Bon Devil -Skorpion Warrior -Potempik Silny -Irlo -Rycerz Shadowek -Tasiorstrasz! ( Calmera) @edit Gz ! Rodzinka de'ath roox! hail wam all |
HRHR napewno wpadne, znajde chwile czasu zeby z wami poimprezować :D
hail Galana, hail Coo, hail de'ath, hail Navo Insane~~ |
Hehe ciesze sie z tak dlugo trwacie ;) I fajnie by bylo jakbym mogl wziasc udzial w imprezie :D
Pozdro dla Wrobla ;) |
Cytuj:
|
gzgzgz dla czlonkow Gildi no i dla leadera, mogles napisac tutaj troche wiecej o COO no lae coz ;P
|
Moze i Core jest gildia starsza, ale nie jestem pewien czy jest tam ktos z pierwszego skladu :P (moge sie mylic)
W kazdym razie CoO jest najstarsza nie rozwiazywana ani razu gildia na serwerze :P |
Tak i chwała nam :) A nikt nie pozdrowi poczciwego Tyraaela~? ;(
24. wrzesnia wracam z biwaku, takze postaram sie jak moge byc na rocznicy. |
Rocznica mnie niestety ominela ;(
Ale za rok to sie cos w realu skleci :D bo stare z nas doopy i mozna by sie w koncu spotkac xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:31. |