![]() |
PARTY W AB Na AMERZE
|
Fajne !!! Tylko co tu sie wiaze z impreza ? :P Chyba ze ci o "party mode" chodzi
|
nie wiem za bardoz o co chodzi w tych skreenach no ale .. moze chciales pokazac trupy ludzi ? :) nie no luzz ..
|
jednym słowem mass pk...:D
|
powiedzmy tak:mass pk na party mode...
zginelo ok 10-20 osob a nikt nie mial red skull'a ..no.. tylko 1 osoba co w party nie byla |
Niestety tibia schodzi na psy... Wystarczy miss click zeby zginąc... 28lvl sorc miss click. Po chwili w Ab otacza go go okolo 15 osob... Nie moze sie ruszyc... Dzisiaj znow podobna sytuacja. Wszyscy krzycza PKPKPKPKPKPKPKPKP!!!!!.... To nie dorzeczne.. W tym jest wielu Polakow a wiec apeluje: LUDZIE OPAMIETAJCIE SIE!!!!NIE ZABIJAJCIE ZA WHITE SKULL PRZEZ MISS CLICK!!!
|
Behi a bądź tu mądry i powiedz mi jak rozpoznasz pk , od miss clicka? :) Będziesz szukał ciała w pobliżu jak można go usunac runkiem Desintegrate lub wrzucic do wody? ;)
|
Cytuj:
A co do zdjęć, też tam byłem ale na tych zdjęciach nie widać, 2 osoby chciały się zrokować, więc im pomogłem :D:D:D |
hehs.. wiedzialem ze to akurat nie pk.. i go bronilem
ale niezle bylo zamieszanie w ab P.S.: SD ~218 .....Sry... Miss click |
Niezle
HIHO!
Siema jane fotki tylko nie wiem co tu za impreza:blazen: AHA i gdzie zgubiles reszte eq?:lucznik: ------------------------------------------------------------------------ Jestem stworzony dla tibi |
Cytuj:
|
malo tych zdjec i nic z nich nie wynika
|
tak to jest
jak sie nie zrozumi intencji osoby bijącej np ktoś bije dla zabawy i potem może zginąć;/
|
drobna sugestia: zamiast party mogles nazwac temat rzeznia w ab na amerze :p
a teraz do rzeczy: mogles dac troche wiecej zdjec z walki a nie same ciala a co do miss clickow: jezeli jestes doswiadczonym graczem to po samej rozmowie z kolesiem ktory ma white skulla mozna rozpoznac czy to pk czy nie |
1.wiedzialem ze to nie pk i go bronilem
2.p-arm poszedl papa po spotkaniu z hunterem :)) 3.sorki ze screnow malo ale ja tamtędy tylko przechodzilem 4.zla nazwa?... to niech czarnoksieznik zmieni ;] |
heh :P spoko ssy lubie takie zadymy
|
lol... O co w tych ss chodzi ? ?(
|
Cytuj:
|
tez mi wlki :P moja kumpela chciala zrobic impreze na zanerze i sie zrobilo zamieszanie i wynajeta przez niom ochrona (50lvl palladin+80knight) :P
zrobila pozodek a ja siedzialam i zmaimiast pomuc to sie z moim kumplem smielismy z tych debili kturzy z 20 levelem chcieli zabic ochrone :P potem sie rzucili na ich ciala ale ochroniarze powiedzieli zeby zostawic ich zeczy do noobow 8 level albo ded a ja calom impreze przesiezialam w kuchni pijoc piwo i patrzalam na impreze z bezpiecznego mjejsca a potem za dawanie wina dostalam 3k xd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:16. |