Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Różnie tu u nas bywa ... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=50925)

Arekmir 20-09-2005 18:33

Różnie tu u nas bywa ...

Ogólnie na Xanterze nie panuje porządek, ale nie jest źle :)
Nie dawno była pewna afera z Brazylijczykami(BR), którzy mnieli duże lvl (od 120 do 150). Drunk Turi'el jeden z nich dostał bana za dzielenie konta, drugi Suki Turi'el zrookował się przez 1 deda :P ( był tak wkur..... że próbował zabić dragona z serpent sworda chociaż był Royal Paladynem, a skille w swordzie mógł mnieć co najmiej 15 :p )

Teraz panuje porządek, może oprócz wieczorów, gdzie przy Dp w Venore BR zaczynają wariować! Wychodzisz z depo, widzisz same PK, i nagle przed tobą płomień z GFB cie rani... Takie życie na tej Xanterze.

coconut 26-09-2005 19:34

hehe! dobre! lubie turielów :cup:

Teclis 30-09-2005 23:21

Drunka juz z pol roku nie ma, xanters tez dostal bana (I will miss you =*), w calkiem podobnym czasie i za to samo... dzielenie konta.

MuChaCz 30-09-2005 23:47

LoL

Nom, na Xanterze jest fajowo.
Około 7 miesiecy temu mneij wiecej w tym samym czasie zostali zbanowani:Drunk Turi'el-154 Elite Knight[sleep forever], Master Hellbike -112 Master Sorcerer, Ranger of Hell -129 Royal Paladin i w końcu nielubiany prawie przez wszystkich wiecznie pkujacy Xanters -130 Royal Paladin.
Nie długo po tym Mystic Turi'el niegdys 78 Elite knight zbiła sobie lvl po shackowaniu jej accountu i Ice Cold którego nie ma juz w pamieci CipSoftu i nie wyswietla go na Xanterze został zrookowany przez hackera.
Po tych w miare znaczacych zmianach na tym świecie zaczeło się panowanie Wenezuelczyków (Boget,Keledag,Yetza,Agilityz,Soul Badox, etc.).
Po wielu wojnach Wenezuescy gracze nadal trzymali wszystkich w reku. Jednak rozpoczecie szybkiego lvlowania przez osoby takie jak Sieur de Matz czy Buwem dało początek wojnie trwającej do dziś.Na serwerze czesto można zauważyć jak wieksze lvl-e sie "tłuką".
Trwająca walka toczy sie teraz miedzy gildiami Sinisters (Wenezuela) vs. Extinction (Brazylia).
Ja jestem oczywiście za Brazylijczykami, poniewaz rządy Wenezueli mnie juz denerwuja, a poza tym wystarczy porównać ilośc i lvl-e osób z obu gildii i sami sie przekonacie. :)

Bolec 14-10-2005 15:26

Noob po co zakaldasz taki tem co zdarzylo sie przeszlo pol roku temu i jeszcze bledne info GŁABIE.......... X(

befavaza 14-10-2005 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolec
Noob po co zakaldasz taki tem co zdarzylo sie przeszlo pol roku temu i jeszcze bledne info GŁABIE.......... X(

niewiem głabie, jak już piszesz 'ł,ś,ć' to pisz wszędzie

Arekmir 23-01-2006 01:03

Oby Polacy ...

Mam nadzieję, że kiedyś to Polacy zaczną rządzić Xanterą. Tylko oby to były dobrze rządy i sprawiedliwe, a nie że jakiś H LVL będzie ustalał ceny, a jak ktoś sprzeda coś za tanio lub to od razu HUNTED!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:28.