![]() |
Smieszny Annihilator.
Filmik jest z tibia.de przedstawia on ludzi którym macro robi z mózgu kaszanke.
http://rapidshare.de/files/5234155/yukedanihi.rec.html |
Może gdyby wsadził te bursty w kołczan to by zabili demonki :) Następnym razem więcej bp uh wezmą :]
|
Taa kompletny kretynizm tego co nagrywal...spokojnie by zdązyl zaladowac amunicje....a jesli nie mial zamiaru bic to mogl popelnic samobojstwo a nie UH marnowac...What a f*cktard
|
komedia bylo git ale okolo 10 min skonczyly sie brusty i komedia normalnie
|
Nie no to poprostu noobostwo ... miał macro i nie umiał włozyc burstów -.^ Zamiast marnować uhy mógł już sie zabić.
|
Eeee... TO mibyć śmieszne czy żalosne??? Bo moim zdaniem żalosne.... Ale nooby ja nie moge...
|
Lol :p ale inteligętny on byl :D
|
Cytuj:
|
Każdy może być nobbem. Nawet 100 lev+ ;p
|
eh
tak to nais kochani Br... sam na tym świecie grałem ale nie jaka Jolipe.. po dośc inteligentnej rozmowie.. tzn. Ja: selling bp of uh Ona: ibuy Ja:3k Ona:hunted skonczylem grac oczywiscie nie tak odrazu tylko przez to ze mnie ponziej pare razy do***ała... może mało kto uwierzy ale nawet i 100 lvl nie po skąpi i napisze dosyc często Br? bR? br ? BR ?
|
hahaha ja bym sie juz dawno poddal hahaha co on to afk robil chyba
|
LOL ale nooby niezle żeby burstów nie umieć włożyć to trzeba być typem :]
@up: DOBRE :D :D :D |
Cytuj:
A jesli chodzi o film to rzeczywiscie bystroscia to sie nie popisal, pierwszy raz widze cos tak zalosnego :p |
Z tego co zauważylem to w ogóle ekipa byla beznadziejna bo jak dwóch pierwszych padlo to po prostu rezsta się zalamala chyba :P A temu kolesiowi podejrzewam że się skonczyly strzaly bo więcej nie wziąl :D A nie że nie wiedzial jak zmienić ;) Tak czy siak to wyszedl na idiotę :D
|
Nie on glupi tylko macro on podczas robiego anni poszedl na dwor przewietrzyc sie. Ale zapomnial ustawic macro zeby bursty tez dodawala jak bersty sie skonczyly to sobie afkowal i chyba chial sobie mlvl poprawic robiac sobie samemu bursty
|
xD LOL
Tak. Jednak nie ma się czemu dziwić. Br nie mogli nic wymyślić to poszli zrobić
anni z macro. OMG-.-. Nie mam co dużo pisać, bo na ich temat nie warto sie wypowiadać. P.S.: Fajnie sie uhał... i uhał... i uhał... aż padł. :p |
Zmarnowal jakies 1000oz bp uhow nie wiem ile to jest bp:(
|
jak on chcial te demony zabic :D:D
o m g |
Chial zrobic solo demna bez atakowania go. Chyba czekal az demony padna ze znudzenia
|
Br?
A mi tam żal takich ludzi...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:59. |