![]() |
Hydry
Mam wazna sprawe ;) . Moze ktos to juz probowal . Na tibia.pl nic nie pisze ze hydry one widza niewidzialnych. Czy to prawda ? Odpowiedzcie plx :king:
|
One widza niewidzialnych i sie bardzo szybko lecza wiec neima ci isna na nie solo knightem, ani bic z hmm TYLKO SD
|
To juz tak na przyszlosc. All potworki powyzej DS'a widza (DS nie), chyba ze przeoczylem jakies pojedyncze wyjatki w co watpie.
@up Niekoniecznie sd. 2 shooterow HMM/Bolt 80+ lvl + 2 ds starczaja do szybkiego ubijania tych bestii. |
Pallek na 80 lvl niepotrzebuje bloka do hydry
|
Niekoniecznie, ale moze miec sam problemy z zabiciem, jezeli wali tylko bolt + hmm, jeszcze trzeba dodac ze nie moze walic co kolejke poniewaz musi sie uhac. Bolt + xplo/sd da rade, ale co to ma za sens?
|
to niema zadego sensu 8o :D :p :] ..........
|
To lipa . Na tibi.pl nic nie pisze ze widza . Ale dzieki za odpowiedzi . Mozecie jeszcze dodawac jakies ciekawostki :]
|
bloker.... i 3-4 palków nie koniecznie all powyżej 80lvl... i same bolty i idzie pieknie...
|
ghoule widza niewidzialnych x]
i wydaje mi sie ze jakis potworek ponizej dsa jeszcze widzi ale juz tego to niewiem ... a co do tematu to nie trzeba 80+ lvli na hydry dajcie spokój :P |
Mnie sie wydaje że wszystkie potworki od dwarfa geo w górę (na tibia.pl w dół XD) widza niewidzialnych.
A o hydrze wiem tyle, że mam ja w avatarze :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:32. |