![]() |
Necromancery
Otóz kolega (40 elder druid) złożył mi propozycje pojścia na Necro. Mam 20 druid z 23 mlvl. Powiedzcie czy to mi sie oplaca i czy koszty sie zwrócą?
Idziemy na necro kolo Ankrahmun. Z góry THX. |
Necro
Nie stary na tym lvl to jeszcze nie masz czego szukac musial, jak byc chcial sam isc to musial bys miec mege duzo SD wiec sie nieoplaca a jak z blokerem to i tak 28 lvl i DSy bo padniesz na tym lvl sam
|
Oczywiscie mozesz isc. Kolega przyzywa dsa i spokojnie w jego ochronie czekacie na respa necro.
Czy sie zwroci zalezy od lootu oczywiscie. Bardzo rzadko cos wypada, ale jak cokolwiek wypadnie to sie zwroca koszta kilkakrotnie. Z tego co zauwazylem wypadaja mi bohy mniej wiecej co 10 bp hmm zuzytych na necro. Rozne spawny tzn. niekiedy drefia, a niekiedy single w tombie. Jak we dwoch to polecam drefia 4-spawn. Wtedy stoicie na samym koncu biblioteki, ds stoi przed wami a wy lejecie z hmm. Oczywiscie musisz miec wykupiona niewidke zeby sie tam dostac. |
Cytuj:
|
ZZ TAKIM CIENKI MLVL I LVL TO NAWET NIE WYCHODZ Z DP
|
Cytuj:
@topic Mozesz isc ale tylko pod opieka ds :) duzo expa nie zgarniesz ale zawsze cos :P |
[quote=Gron]ZZ TAKIM CIENKI MLVL I LVL TO NAWET NIE WYCHODZ Z DP[
Niekturzy głupi ludzie hodzą na slimy na (werble) 10 lvl !!!! Ico na to powiecie na tą głupote |
Na "ghule" to rozumiem ale na slimy to już nie głupota,głupota i jeszcze raz głupota.
Rozumiem jedno 25-35 lvl 30 mlvl radze wtedy hodzić na nekro. |
@Up: Naucz się cytować i edytować bo Ci to nie wychodzi :p (ale patrząc na datę dołączenia to nic dziwnego :D )
@Slimy na 10 lv: Zależy z jakimi skillami i eq @Gron: nc (takich *** to ja bym wieszał) @Topic: Możesz iść ale koszty mogą się nie zwrócić |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:07. |