![]() |
drag itp
Mam pytanie. co sie stanie gdy np pojde solo na draga i bedzie mial np red hp juz powiedzmy kolo 10 hp i zostawie go nie zabijajac i pojde np do mista on w tym czasie sie wyleczy na max. i ktos inny bedzie chcial go zabic to kto dostanie exp? ja dostane wiekszosc czy co? bo sie zastanawialem nad tym :)
|
jak dla mnie expa dostaniesz tylko jeśli drag padnie nie mając full hp a ta brakująca część będzie wzięta przez ciebie.
|
Dostanie ten wiecej co wiecej mu zada obrażeń
|
po pierwsze drag sie leczy tylko gdy jest kolo niego potencjalna ofiara znaczy ty wiec gdy wrucisz i go dobijesz on bedzie taki jak byl czarniutki :)
|
thx
aha:) oki dzieki all :)
|
To liczy się w ten sposób.. jak drag ma 1000hp i ty zostawisz 300. Odejdziesz, uleczy się znowu do 700, przydzie kolo i zabije to obaj zadaliście po 700 i obaj dostajecie po 350 expa..
|
LoL
pozna przyjac ze za jakis % hp draga dostaje sie 1 expa wytlumacze to w inny sposób przy7jmijmy ze drag ma 100 hp i daje 100 expa i do tego sie leczy dosc czesto jesli naprzyklad stukniesz go za 50 hp to powinno byc to 50 expa twoje ale jesli sie uleczy naprzykald 15 to 15expa z tego udezenia tracisz niemam pojecia czy to jakos sensownie wytlumaczylem ale mysle ze zrozumiecie mnie ^^ |
ja poszlem na draga cały był zdrowy zabilem go dostalem 112xp poszlo 6uhów o boltach już nie spomne ale za to chociaż serpent sword wylecial
|
Cytuj:
co do tematu to tak : smok ma 1000 hp daje 700 expa czyli daje za 10 hp 7 expa ubijasz go do 100, wiec zadales mu 900 obrazen, smok sie leczy do full hp ( 1000 ) przychodzi ktos inny i mu zabiera cale 1000 hp dla silnika gry, smok w takim przypadku ma 1900 hp ale dalej daje tylko 700 hp, wiec teraz 19 hp da ci 7 pkt expa mysle ze wytlumaczylem to w miare sensownie |
Jeżeli go zostawisz to dostaniesz tyle expa na ile go attakowales, czyli okolo 690, a ten co go zabije (chociaż drag na full hp) dostanie 10 expa. B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:34. |