![]() |
Moralny problem
Mam problem. Opiszę wam go dokładnie:
Kilka tygodni temu pochopnie podjąłem decyzję że kończe z tibią. Oddałem mojego chara ( 41 Royal Paladin ) mojemu najlepszemu koledze z tibi. Teraz tęsknie za tibią i bardzo chcę wrócić do mojego chara :( . Konto nie było zpersonlizowane, więc na koncie pozotsał mo email, więc konto mogę odzyskać w minutkę. Problem w tym że moj tibijski kolega dał tego chara koledze ze szkoły. I teraz nie wiem co mam zrobić, mam do wyboru dwa wyjścia ale nie wiem które wybrać: a) Zmienie hasło odzyskam sowje dawne konto i będę grał dalej. Wydaję mi się że postąpie hamsko. b) Zostawie chara w spokoju przyjme zasadę "ten kto daje i odpiera ten się w piekle poniewiera" :) Co mi poradzicie które wyjście wybrać :( ? |
A znasz kolege tego swojego kolegi? Jesli nie to przejmuj swojego chara i graj nim dalej ;)
|
W końcu to twój char ja bym do niego wrócił ...
|
Skoro to twoj rl kolega ,przedstaw mu ta sytuacje i popros o oddanie :/
|
Cytuj:
|
wogole to sharing account is forbidden!! :P
Jak dal mnei sprawa jasna a) odbierasz konto gdyz spersonalizowane jest czyli twoje b) zaczynasz grac od nowa |
W Piekle jest na pewno fajnie. :)
A tak serio.. hm, no mercy. Zabieraj konto i graj. TY na nie zapracowales i nie powinienes miec wyrzutow sumienia. @ Up: Nie bylo spersonalizowane. |
Kolega powinien byc wdzieczny ze sobie pogral na 1 lvlu palku i nie ma w tym raczej nic takiego zeby poprosic go o oddanie konta wg mnie
|
Jeśli kolega kolegi by Ci konto oddał z własnej woli to nie widzę problemów.
Jeżeli nie będzie chciał - Twoja strata. Na pewno nie odbierałbym bez pytania. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02. |