![]() |
Ciekawe miejsce xD
mam pytanie bylem ostatnio na lodowych wyspach i weszlem do domku i po schodach na dol i zobaczylem ee sami zobaczcie http://img344.imageshack.us/my.php?i...bia00079bf.jpg co tam jest dalej??? jakis quest??? powiedzcie cos o tym miejscu :p
|
Tak, to jest quest z Broad swordem i 3 white pearls'ami. Więcej to juz QS.
|
Teraz czytalem poradnik i pisalo ze na lodowych w tym zamku sa all mino =/ to prawde ze one tam sa??? i w ktora stone sie kierowac? (musze zalatwic bp DF) i to wszysko :]
|
Tak! są tam minosy, możesz isc przez ten pokuj, gdzie czeka na ciebie niespodzianka, albo znaleść 2 przejście ukryte( trzeba sobie pokopać) B) ;)
|
kurde wiem ze na temat questow nie wolno duzo mowic ale dajcie cos do mysenia chociaz :/ ile ty minosow jest, jaka niespodzianka (mila czy nie zbyt) i mam wziasc kilof czy co??? bardzo prosze powidzcie cos wiecej :confused:
|
Cytuj:
|
-->Misieq Druid--> wielkie thx moze tam pojde za kilka dni :)
-->Mysz z Morgany--> mow jasniej =/ bo nie wiem co to znaczy 8o ;( :D |
QUEST SPOILING to takie jakby tibijskie przestępstwo :) popełniasz je jak np opowiadasz komus o questach. Za to mozesz dostac pukty karne albo bana. :p ja juz mialem
|
aha to trzeba tak od razu, mozna zamknat topic :] aby wiecej szczegulow nie zdradzac ;)
|
Mam za przeproszeniem w dupie quest spolling.
|
To nie na tym forum X( X( X(
|
Hmm Dziw ze temat jeszcze sie trzyma xD
|
wy jestescie ***nieci??????nie macie ****a co robic?? :evul:
|
@up: bana temu panu
@topic: quest spoiling - podawanie szczegolow zagadek/ questow / miejsc z kluczami do publicznej wiadomosci, psucie przez to zabawy osobom chcacym rozwiazaywac zagadki samemu. Jako takie karane pktami karnymi. Podaj level/ skille / voc to ci powiem czy ci sie oplaca wbijac na te minoski ... |
Nie tylko broad sowrdy i perly, ale rowniez wejscie do Alvar's Vault. Zeby tam wejsc potrzebujesz klucza, jest tam takze kolejny quest.
|
Cytuj:
Co do rozwiazywania zagadaek, myslisz ze tibijczycy sami rozwiazali zagadke paradoxa albo postmana ? |
Cytuj:
Druid: 21lv//25lv m ;(/19/22skils :]/ plate armor\ plate legs\stell helmet\guardian shield\dragon hammer i duzo runow :P |
Idz druidem, dasz rade ale wez 1-2 fieldy.
|
malo..
drutem lazilem od 40 lev, bez stresu mozna przezyc maga, warhammer w lape i jest w porzadku. ryc- skille/eq takie, zeby bez stresu zabijac mino guarda, koniecznie 4 mlvl, lev taki zeby przezyc mocne kombo od maga czyli ok. 25 |
Wystarcyz mag jest slaby 2 runy hmm i juz go nie ma.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:22. |