![]() |
Dlaczego tak drogo ???
Mam pytanie ! ! Dlaczego na Honerze są takie drogie rzeczy ? ;( ? np Knight armor sprzedają za około 20k albo fs za 25k X(
|
to zacznij grać na innym świecie, wszędzie są inne ceny, i wszędzie po jakimś czasie spadajom(częściej) :) , lub rosną :(
-Ceny dyktują hightlvl-owe postacie -Cena zależą od dostępności danej rzeczy (czy często wypada z potworów) |
A mam jeszcze jedno pytanie :) ! ! bo teraz gram tylko na non-pvp i chcialem zapytać czy np na Guardi są mniej więcej takie same ceny jak na Honerze :p ???
|
Ja gram na Celasta (pvp-nom) i tu som przystępne ceny, ale ceny czasem naprawdę szybko się zmieniają. Kiedyś grałem na Azura i tam fs kosztował 15K a 2 miesiące puźniej 7K.
|
poszukaj na forum tibia.com. z regoly w odpowiednim dziale (czyli w dziale o twoim siwecie) jest temat w ktorym high lvl pisza (sugeruja) jaki item jest ile warty.
|
ta drogo teraz ceny własnie poszły w duł miesiac temu p legsy kupilem za 2,5k bo po tyle sprzedawali naj mniej a teraz jak chce sprzedać za 2k to aby wyzywaja od noobów
|
@up 2k?! tak drogo? przecietnie za 1k chodzi wszedzie..
|
To malo wiesz.. na nowych serverach chodza od 2.5k do 3k.
|
Łojeeezuuu
Ceny zależą od wieku serwera na którym sie gra. Jeżeli jest to nowy serwer jak Honera to ceny będa naprawde duże bo niewielu ludzi huntuje mocniejsze potworkii żadko spotykane są lepsze itemy. I to na tyle. See you in Tibia.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:26. |