![]() |
Demon niedaleko AB??
Wczoraj kiedy wracalem z AB fortess, zauważyłem martwego demona.
Czy to możliwe żeby sobie skądś "przyszedł" czy poprostu jakis h-lvl go sobie "przyniósł". Proszę o pomoc bo nie wiem czy tam expic czy opuścić te okolice. |
NIEMA DEMONOW DLA FACC I DLUGO NIEBEDZIE, PEWNIE TO CO MOWISZ TO HEREZJA, ALE JAK NIE TO GM ZROBIL SOBIE JAJA- nienawidze noobowstwa
|
dziwnym trafem go widziałem
|
Hmm
Napewno go ktos przyciągnął, lub coś w tym stylu :p Możesz expic spokojnie jakby Cie zaatakowal tam demon Tibia.com wyplacila by Ci odszkodowanie :D
|
no to pokaz mi tego demona na ssie, od jakiego czasu grasz w tibie?
|
Cytuj:
|
jak ja bym tam zobaczyl cialo chociaz beenhce to bym fote zrobiel (banchee to chyba glupi przyklad) :D
|
faktycznie spaliłem 8o , mogłem fote zrobic ;(
|
Cytuj:
PS: Nie ma demonów dla FACC! |
"dziwnym trafem" mój mózg jednak pomyślał i zrobił fote, tylko plx o helpa bo jestem nowy :baby: i nie wiem jak się to wstawia :D
|
Cytuj:
|
Zgadza się dla facc demków nie ma... ale na facc area przecież są :)
Nie wiem w ilu miejscach można je na facc area zobaczyć, ja sobie przypominam tylko jedno miejsce z banshee questa (wrl seal). Oczywiście nie da się do niego dostać ale ... to taka ciekawostka, że jednak demki na facc też są tyle że nie ma jak ich bić ;) |
Cytuj:
a Ty wstaw sobie mÓ zg! pisze sie mózg nie muzg -.- i sobie a nie se |
Cytuj:
Nie ma demonów dla facc mozesz spokojnie expic. www.photobucket.com i .... zapomnialem -.- Me noob |
uff THX! :)
a tak na marginesie: Wy za słownik ortograficzny jesteście?? |
to wstawiasz ten fake czy nie ? :D
|
Nie mogę wstawić tej foty!! pisze: "Rozszerzenie pliku txt...." a ja tą fote mam BMP
Co robić???? |
zamień na JPG , odpowienim programem ( Konwerter *bmp na *jpg ) .
A tak propo to ludzie nie bądźcie tacy upierdliwi ! Ktoś sobie jedną literke postawi źle i wy odrazu rzucacie się ! |
Zmień na .jpg i wrzuć na photobucket. Też to chętnie zobacze.
|
thx!! oto stronka http://i19.photobucket.com/albums/b1...nted/Demon.jpg
( mała roździelczość!! czemu?? ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49. |