![]() |
3 fake'i (itemy)
|
Nic ciekawego-.-
|
yyyyyy eeeee aha eee wiesz takie cos nikogo na tym forum nierusza :/
|
5 sekund pracy nad kazdym. przycisnac nazwy itemów w Fake'i makerze Besna X(
|
Cytuj:
Ja na przykład nie używam, bo według mnie jest to oszustwo, co innego program YAYUUU, bo ona miał przyspieszyć prace, a nie ją całkowicie uprościć. |
@up po co sie meczyc Fake mejker besn'a Cie wyreczy -.-
Wiec po co sie meczyc z wklejaniem etc. jezeli mozemy rach ciach i mamy ten sam winik? @fake -.- warlord swrd nie jest 2 reczny? @CROWAL ale i tak na to samo wyjdzie jak zrobisz na tym czy na tym programie -.- A tez mogles powiedziec ze sie bardzo meczyles na tych fejkach a tak serio to robiles je w 5 min -.- |
nie wiem po co to zrobiłeś
|
Cytuj:
Niedawno myślałem że program do czcionki, temat: Pomoc dla nowych Fake'owców powinny być, ale teraz myślę odwrotnie. Teraz się już nic nie robi, prócz zwykłego kopiowania. X( |
a co powinno byc procz zwyklego wklejania ? bieganie po swiezo rozlanym betonie ? najwazniejszy jest scenariusz ( i troche obsada aktorska, bo na przyklad jakbym ja zagral w takim fejku to przeciez wszyscy by mowili ze jest spoko ). Dobry scenariusz/ksiazka samo w sobie jest dzielem, a film/komiks(/fake) to tylko nadanie okreslonej formy i rozmiaru stworzonemu juz wczesniej dzielu, mysle ze jakby ludzie zaczeli pisac opowiadania zamiast robienia fejkow bylo by fajnie (to tylko moje zdanie?).
Własnie Crowal... Co masz na mysli mowiac ze "fake to cos wiecej niz tylko przyklejanie obrazkow" (ja to tak odebrałem) Mi juz sie fake'i znudzily, bo tylko przyklejalem kolejne czesci obrazka i wyklejalem (recznie :D ) litery |
@Crowal
No chyba wlasnie o to chodzi w fake'ach, zeby kopiowac i wklejac :p A fake.... nic ciekawego... teraz juz kazdy moze zrobic cos takieg dzieki fakemakerowi Besna. |
W fake makerze besna sa stare wyglądy itemów <jeszcze z Tibii 7.3 tak mi się zdaje> No chyba ze zrobił "update" i są nowe wyglądy.
@Edit W fakemakerze besna są nowe wyglądy itemków ale nie ma souli w oknie eq więc on wklejał te itemy, czyli chociaż TROCHE pracy w to włożył więc nie bluzgajcie go. |
Nic ciekawego nie zostało przedstawionego w tych fake'ach
|
ale wy smieszni jestescie albo mi sie zdaje na fake makerze besna pisze cap 83 :]
|
Racja, cos zrobil sam, a wiec gratz :p Ale ja nadal uwazam ze to nic trudnego i ciekawego.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:04. |