![]() |
Latarnik Wyborczy
Coś co pomoże wam podjąć decyzję w wyborach ;-))
http://www.latarnikwyborczy.pl/compass/index.html Mi na przykład wyszło że moje poglady zgadzają się w 40% (tfu nie 66% tylko 40%!) z PiS ;-) A już na luzie: http://www.gra.mkombinat.com/gra/ |
Krajowa Partia Emerytów i Rencistów
Oto co mi wyszlo, lol. |
heh PiS :), a nie zgadzam sioe z demokratami :P
|
66% dla PO i 66% przeciwko platformie janusza korwina mikke. A 10% dla Krajowej Partii Emerytów i Rencistów to skąd? =O
|
Lol. A mi wyszło Liga Polskich Rodzin
heh |
Demokraci.pl
50% Sojusz Lewicy Demokratycznej 36% Krajowa Partia Emerytów i Rencistów 30% Polska Partia Pracy 12% Socjaldemokracja Polska 0% Platforma Obywatelska -4% Zieloni 2004 -10% Liga Polskich Rodzin -24% Samoobrona -32% Prawo i Sprawiedliwość -36% Polskie Stronnictwo Ludowe -40% Platforma Janusza Korwin-Mikke -46% a tak serio to jestem za PO bo najmniej znam ich program i najmniej im moge narazie zarzucuc |
50% na SLD, poźniej SdPL, dalej PO. -76% na Platforme Korwina-Mikke :D
|
Cytuj:
|
hehe ja mam 1.Socjaldemokr~ 2. PiS. Ale i tak zostaje przy PiS -.- BTW PIS ROX PLATFORMA SUX
|
Liga Polskich Rodzin
26% Krajowa Partia Emerytów i Rencistów 24% Polska Partia Pracy 22% Sojusz Lewicy Demokratycznej 12% Samoobrona 12% Prawo i Sprawiedliwość 4% Socjaldemokracja Polska 2% Polskie Stronnictwo Ludowe 0% Zieloni 2004 -2% Platforma Obywatelska -8% Demokraci.pl-18% Platforma Janusza Korwin-Mikke -60% A tak serio,to ja jestem za PO. |
Platforma Obywatelska 82%
Prawo i Sprawiedliwość 26% Sojusz Lewicy Demokratycznej 4% Socjaldemokracja Polska 0% Liga Polskich Rodzin 0% Demokraci.pl -10% Polska Partia Pracy -16% Krajowa Partia Emerytów i Rencistów -16% Zieloni 2004 -26% Polskie Stronnictwo Ludowe -50% Platforma Janusza Korwin-Mikke -50% Samoobrona -50% 82% dla PO^^czyli tak jak mialo bycxD |
Pis,lpr,potem najbardziej na minus korwin mikke.hrhr
|
+++++++++++++++++++++++++++++
Demokraci.pl 40% Sojusz Lewicy Demokratycznej 12% Socjaldemokracja Polska 10% Zieloni 2004 2% ------------------------------------- Platforma Janusza Korwin-Mikke 66% LPR 54% PiS 40% Samoobrona 40% |
Sojusz Lewicy Demokratycznej +16%
Polskie Stronnictwo Ludowe -58% |
Polska Partia Pracy
2% Samoobrona 4% Prawo i Sprawiedliwość 10% Liga Polskich Rodzin 12% Platforma Obywatelska 16% Socjaldemokracja Polska 18% Zieloni 2004 22% Sojusz Lewicy Demokratycznej 22% Krajowa Partia Emerytów i Rencistów 26% Demokraci.pl 36% Polskie Stronnictwo Ludowe 36% Platforma Janusza Korwin-Mikke 40% Nie zgadzam się z tym, jestem za PO i zdania nie zmienie :D |
Platforma Obywatelska 40%
Demokraci.pl 30% Socjaldemokracja Polska 8% Krajowa Partia Emerytów i Rencistów -8% Sojusz Lewicy Demokratycznej -8% Prawo i Sprawiedliwość -18% Liga Polskich Rodzin -30% Zieloni 2004 -32% Polska Partia Pracy -36% Samoobrona -44% Polskie Stronnictwo Ludowe -46% Platforma Janusza Korwin-Mikke -54% Heh. W Wyborczej miałem inne wyniki ale podobne :p 14 głosów na SLD, 14 na PiS, po 10 na LPR i Samoobronę... |
Najmniej mialem Korwina Mikke.
Najwiecej to demokraci i emeryci xD 26% Krajowa Partia Emerytów i Rencistów 16% Demokraci.pl 2% Platforma Obywatelska 2% Sojusz Lewicy Demokratycznej 8% Polska Partia Pracy 8% Prawo i Sprawiedliwość 18% Socjaldemokracja Polska 18% Liga Polskich Rodzin 26% Zieloni 2004 26% Polskie Stronnictwo Ludowe 30% Samoobrona 44% Platforma Janusza Korwin-Mikke |
Heh
PO 42% PiS 20% dalej robilo sie nudno :p i Korwin-Mikke -68% ;) |
PiS +26%
Samoobrona +12% Demokraci.pl -30% Platforma Janusza Korwin-Mikke -36% zastanawiajace jest tez to, ze SLD mam tylko na -10%... |
lol... u Mnie jest tylko +5 % reszta minus omg.. Co z tą polską...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:45. |