![]() |
Pare zmian...
Ostatnio na forum nastąpiło troszke zmian. Po pierwsze zostały zmienione emotikony, z niebieskich (IMHO niezbyt ładnych ;) ) na żółte "3d". Dostaliśmy zamienną emota na ":]", niedługo zostanie wrzucona. THX to Yon :D! Zostały dodane również emoty w klimatach fantasy (wystarczy kliknąć na "więcej"). Lada moment może pojawią sie nowe rangi (tzn zamienniki na Userek, As forum itd)
Pojawiły się także nowe działy na forum: sub-forum w "zdjęciach" o nazwie TibiCAM - czyli wszystko co potrzebne do nagrywania i oglądania filmów w TibiCAM. Serdzecznie zapraszam do zamieszczania swoich filmów ;). Drugim działem jest "FAQ i zasady" - nim zadasz pytanie, sprawdź w FAQu, a nim coś napiszesz, zapoznaj się z zasadami ;) To dopiero początek zmian ;) Pozdrawiam Dobo |
No nieźle! Pierwszy raz widzę tu takie coś jak Sub-Forum ;). Przyżekłem, że nic nie napisze, ale musze w FAQ napisać jeden temat bo mnie coś ciągle denerwuje. A co jeszcze planujecie? Jakie zmiany? :)
|
Bardzo dobrze że sa zmiany choć wątpie żeby ten nowy ział coś zmienił. Skoro regulaminu nie czytali regu;aminu to watpie żeby im się chcialo czytac ten zdial choć może sie myle...mam nadzieje ze tak.
|
hmmm bardzo fajnie... mam fajną rangę :) ale dalej czekam na Imperatora :P
no i może teraz będzie mniej newbi pytań.... |
Fajnie, że są nowe zmiany na forum. Mam jedno pytanko co do kategori: da się jakoś zobaczeć wszystkie możliwe stopnie i ilość postów na nie ??
|
|
:axeman: :lucznik: :berserk: :kilof: :king: :2handed: :pochodnia: :baby: fajne emoty
|
Te zmiany są super! Szczegulnie podobają mi się te rangi. To idealnie pasuje do Tibi. A co do tych emotów to też są super (szczegulnie ten :baby: ).
|
Dobo, nareszcie coś się dzieje :] Cieszę się bardzo, że jakos idziemy do przodu. Oby jeszcze coś wynikło z bosalem...
|
Mam pytanie bo to ni komentarz na jakie potworki moge isc (dobze potworki) w 8 lv? 8) 8) 8) 8) :O :O
|
Kiedy przeczytałem tytuł niusa już cieszyłem się, że zainstalowaliście obiecane nowe forum... fakt radość była przedczesna ale z mini updtaka się cieszę i jestem za :)))))))))
|
Heh, nowe rangi mowicie... Z jednej strony to fajnie, jakies urozmaicenie, ale cos mi sie wydaje ze teraz to sie dopiero zacznie bicie postow "dla liczby". Bo kto bedzie chcial byc giermkiem, uczniem, żakiem, czy przybyszem... :)
|
No i nie bede pierwszym Materem Chaosu na Forum :P. Nie mogliscie na mnie poczekac? To w koncu tylko 14 lat... :P. Juz lece zaktualizowac podpis.
|
gratulacje,czekamy dalszych zmian (na lepsze.. i jeszcze lepsze).
POZDROWIENIA DLA CZAROIDZIEI I CZARNOKSIĘŻNIKÓW |
Nareście dział o TibCAM. Trąbiłem już o tym pare miesięcy temu jednek nie widać było skutku ale jednak ktoś pomyślał z głową.
P.S : Nawet fajne te nowe rangi. 8) |
ehh no dobrze ze coś się dzieje :)
|
IMHO, skoro macie juz nowe rangi, przydaloby tez sie zmienic obrazki na takie bardziej pasujace do klimatu medieval =]
|
W 50% jestem zadowolony, bo są świetne, nowe emotikony. Drugie 50% jestem niezadowolony, bo wolałem stare rangi. Niestety nic na to nie poradzę.
@Knight Resurection i Mati 11 TO NIE JEST ODPOWIEDNI TEMAT, ŻEBY WLEPIAĆ TAKIE POSTY!! Informacje na wasze zapytania powinniście poszukać na forum! |
Rangi są do niczego, pamiętam w jednym temacie jakiś fajny koleś proponował lepsze ( :P ). Emoty za to są za dobre na forum z takimi rangami :) .
@marred Pierwszym Imperatorem też nie będziesz :evil: |
Te nowe rangi nie są takie złe ale mogło byc lepiej, szczegulnie niepodoba mi się żak, muzse szybko nabić posty żeby ją zmienić u siebie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:23. |