![]() |
Nowa Supported Fansite
Kolejna strona dołączyła do programu wspieranych fansitów. Jest to tibiahumor.net - strona ze sporą dawką zabawnych tekstów, obrazków, zawierająca także interesujące poradniki role-playingu, a nawet kącik poezji.
Strona całkiem inna od tych które do tej pory znajdowały się w programie, nie oferująca poradników jak być najlepszym, najbogatszym itp., jednak z pewnością dzięki temu odmiennemu podejściu do Tibii warta odwiedzenia. Jednocześnie CipSoft dziękuje za już oddane głosy, i zaprasza do kolejnych głosowań tym razem na temat waszej opinii o nowym systemie moderacji forum na tibia.com |
Niesłyszałem o tej stronce, trza obcykać co i jak :)
|
Wlasciwie to bylem Dabek przed toba, bo napisalem juz temat w dziale inne. bardzo dobry pomysl. Wreszcie jest jakas strona ktora odbiega troche tematyka od innych ;]
|
Cytuj:
Swoja droga ten tekst mnie rozwalil: "The only thing i like about tibia is the sound." Strona rzeczywiscie fajna i dobrze rozwijana moze zajsc wysoko :) |
Znalem ja juz wczesniej. Niestety rzadko updatowana.
|
nie słyszałem wcześniej o tej stronce...ale fajna ;)
|
Cytuj:
|
Hmm.... dziwne, taka strona niepozorna a ją dodali do popieranych... na pierwszy rzut oka ten tytuł schodzi na psy...
|
LoL? Moim zdaniem ta strona jest troche glupia i napewno nie zasluguje na miano fansitu :/ Nie wiem czemu nie wybrano wspanialej tibi.de ktora jest 100 razy lepsza od tibiahumor.net ...
|
Cytuj:
|
Super stronka mam co czytac i z czego sie posmiac :D Tam wlasciwie mnie wsyzstko smieszy :P
|
moja babcia opowiada lepsze zarty o tibii
|
Mam takie pytanie, a nie chce tworzyć nowego tematu : wie ktoś czemu tibiahumor.net nie jest juz w gronie stron fansite?
|
Kolejne :>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:41. |