![]() |
Sir Doll jeden z najwiekszych PA na Pandorii w koncu pada^^
Wszystko jak w temacie:P chialem isc z nimi ale bylem offline ;(
http://rapidshare.de/files/5442304/Doll.rec.html PS.filmik krecony przez kumpla:) |
Cytuj:
@film Nie gram na pandori ale to wygladalo jakby byl taki PA który gnebi pol serva :p |
Cytuj:
|
Zar±bisty filmik xD dobrze mu tak !!!
|
xD ja dzi¶ Poszedłem na Pandroii pekowac szwedów ;] AAA Sir doll pamietam jak ta pała mnie lala i zabiła kilka Polaków
xD fajniieee ze padl |
Dobrze mu tak
STOP PA |
Heh fajna akcja dobrze temu PA ;p GL
|
Ten cwok i debil zabil mi qmpla i brata.Zaraz editne posta!NO i pieknie go zrobil.Wreszcie sie poprawi i nie bedzie ebzkarny(mam nadzieje) bo sobie za duzo pozwalal:)Wielkie thx dla FEnzy,Thaldusa,Luciasa!
|
Chciał byc kozak, był kozakiem, ale był i oby juz nigdy nim nie został..wreszcie sie Illusion za niego wzięło...
|
W tym filmie możemy u¶wiadczyć jak słabym pvp dysponuje 127 MS thaldus. Trafianie SD w swoich, brak konsekwencji z ue, ogólnie walka z 84 kngihtem vs. 125 ek, 127 ms, i 100~rp. Powiem krotko zal. A za takie cos bardziej bym gnebil tych dupkow z pandorii ( ale raczej czepilbym sie tych przyjaciol) etc.
|
Naraszcie!!!
Za***i¶cie że kto¶ go wreszcie zabil to byl taki nOOb z reszta kto gra na pandorii to wie jeszcze tylko relyt ca i bedzie super
|
:)
A mi tam z calego filmu sie 2 rzeczy podobaky ded tego goscia "Sir Doll" nie gram tam ale jak taki nOOb jaki mowicie to dobrze mu tak a druga to loot xD
|
Dobrze,że go ubili ,ale co do pvp tych którzy go pokonali no to woła o pomste do nieba-.-.
|
Nooooooo nareszcie sie za niego wzieli !! Thx Fenza, thx Thaldus i thx Lucius ! Kiedys ten s****.... u***al mojego bro i teraz mam oto powod do szczescia :]
ps. Wypier... takich chamskich szwedow rasistow (on nim jest) z pandori raz na zawsze do hu.. ! B) |
Hmmmm....
No i to mi sie podoba.tak ma byc ze mu sie wkncu dostalo mialem juz z nim do czynienia.Co tu duzo gadac gz and thx for thaldus fenza lucius xDDD 8o
|
nareszcie pier** PA padł...nastepny w kolejce Relyt Ca...jeszcze gorszy niestety.
|
Cytuj:
sir doll sie dobrze uhał,i umjętnie uciekał ale wkoncu go dopadli :D |
Baa no jakos musi umiec grać jak wbił ten 80~ lvl. Nie samym PA człowiek żyje
|
Wypa¶ny filmik, polecam ! takich PA trzeba tepić !
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:50. |