![]() |
Tibia i magiczny ołówek! [Komentarze]
|
Podoba mi się bardzo praca Arbuzka :P
@Bosal Wwróciłeś na tibia.pl? |
Mi troche buty w rysunku zioma99 sie nie podobaja alke reszta spoko
|
OMFG, praca KITajca wymiata :O
ta knight'ka jest za***ista! ^^ taka sexy xD pwned! |
praca Kamosa to nic innego jak tekst napisany pewną czcionką i przerobione na format *.jpg. Więc to nie jest jego praca tylko wykorzystanie czyjejś czcionki :baby:
|
Cytuj:
|
jak narazie wszystkie prace są beznadziejne ;)
|
Przepraszam że tu pytam ale nie wiem gdzie zapytac a nie chce meczyć na PW. Można zrobic zdjęcia aparatem i powklejać na komputerze czy musi być w 100% wlasnoręcznie?
Btw. Fajna ta praca z Knightką, szkoda że niestety chyba nie twoja :/ |
@master pepi
I ty mowisz, ze all sam zrobiles? oO @topic Narazie Knight'ka rzadzi :] |
Nie moja ? mam ci udowodnić (tylko ciekawe jak :/) ?... moze ci sie wydawać ze ta prace nie jest moja bo mogłeś ja już widziec na forum "pewnego" komiksu internetowego (*w Topicu z moimi rysnkimi)... rysunek narysowny byl juz dośc dawno... bo jakis miesiąc temu (z zalozeniem by go w jakims topicu na tibia.pl walnąć)... a ze teraz nadazyla sie zarypista okazja :D... pozatym powiedz dlaczego ten rysunek nie ma byc mój ?? powiem ci o nim wszystko co chcesz wiedzec ... napisze ci nawet marke i wygląd ołówków, rapidografów, których do niego uzywałem. nie zapominając o nazwie gumki ...
|
Master pepi wszystkie miasta miastą są portowe (Kazordoon też posiada statek parowy).Ale nie mogę uwierzyć, że to ty rysowałeś.
|
najbardziej podoba mi sie kamosa ten napis B) :cup:
|
Mogę się mylić, ale imo obrazek Cramerosa to nie jego własna praca. Widziałem już ją na innych stronach~
|
@:Ellenthar Darkblade TO NIE TWOJA PRACA, wiem nawet skąd to wziąłeś ;/
|
lol?
KiTajec nie zx tej gry masz obrazek bo skad taki dziwny miecz,armor,legi...?Zrobil obrazek z diablo i ma podniete:P
|
To jest gorsze niz myslalem, polowa osob albo wklejka nie swoje zdjecia sciemniajac przy tym pieknie, albo wklejka jakies za przeproszeniem gowna. W temacie bylo PODKREŚLONE ze prace mająbyć na wysokim poziomie. Modki powinny jakos na to zareagowac ....nie będe juz mowil jak.
|
Praca Wiluxa nie jest jego, została narysowana przez niejaką Lilyeth rok temu ;)
|
Ktoś widział arta na początku czwartej, strony, od razu widać że to nie jego, jeszcze nad tym drugim pisze Heroes & Might I magic III, bez jaj...
|
Ja mam taką malą sugestię. Mianowicie, żeby autor umieszczał swój podpis na rysunku jeśli rysował go wlasnoręcznie a nie na komputerze. Bo na necie tez mozna znalesc szkice związane z tym konkursem.
To tyle. Peace \/___(^-^)___\/ |
te prace sa zaje***te szczegolnie te szkice, jedynie te paintowe mi sie nie podobaly jak te szkice zobaczylem to juz widze ze niestety nie mam sznas :P
bo jak bym wzial udzial w konkursie to na pewno bym szkica zrobil :D ale i tak wbije na konkurs dla zabawy :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:25. |