Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Sarandi 106EK Chce na rooka? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51265)

Speecu 24-09-2005 10:02

Sarandi 106EK Chce na rooka?

Wczoraj Sarandi 106 EK próbował zrobić annihilator questa. Niestety nie udalo mu się i prwadopodobnie z rozpaczy zjechał swoją postać do 30 lvla. Nikt oczywiscie nie wyklucza haka.

00:35 Sarandi: hejdå
00:35 Sarandi: älskar dig

Szwedzki haker? Ale to może być fake rozmowy.

Jednak glosy na forum.tibia.com mowią, że to jednak on sam zjechał swoją postać.

No to chyba tyle :|

Chciałbym tylko jeszcze dodać ze jest on brazylijczykiem.

Hakuoh 24-09-2005 10:27

Ja z rozpaczy...małej ale rozpaczy...nie gram w Tibie tylko dlatego że niechcący wyrzuciłem około 40k w błoto. No niestety takie są efekty porządkowania w DP. >.<

Valest 24-09-2005 11:51

o lol pamietam jak po*******al z expem :P

Sting_Ninja 24-09-2005 13:04

Hack....
Po co ten topic?...

Navroth 24-09-2005 15:37

A czy czy zjechanie 106 ek na 30 lvl to nie jest wydarzenie? Wedlug mnie tak....

Vadikel 24-09-2005 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Navroth
A czy czy zjechanie 106 ek na 30 lvl to nie jest wydarzenie? Wedlug mnie tak....

jakie wydarzenie zwykły hack co w tym takiego ze dednal sporo razy :]

Radek 666 24-09-2005 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vadikel
jakie wydarzenie zwykły hack co w tym takiego ze dednal sporo razy :]

Hmmm, chciałbyś żeby inni tak o tobie mówili? Gdybyś miał np. 100 lvl i zjechał (ty, albo ktoś inny) tą postać do 30 lvla to wtedy też byś mówił "co w tym takiego"?

Jojo Ninja 24-09-2005 19:58

Mimo to że Sarandi miał 106 lvl, to z takim pvp i takim iq, tesh bym zownował swojego chara do 30 lvl'u pFFF
Skończony idiota to jest i tyle, nie warto dla niego nawet zakładać takiego Topicu :)

:Zireael: 24-09-2005 22:18

@Jojo

Żygać mi się chce na widok Twoich postów, od razu widać, że jesteś zwykłym noobem dla którego stracenie paru k expa do wielka sprawa...z Twoimi skillami to ja bym nawet sie bała kogoś uderzyć żeby sobie siary nie zrobić, daj sobie spokój i nie pisz już wiecej na tym forum...*******isz o swoim pvp a nie mogles zabic 10 levela jak na 10 min. wyszedl z depo...ŻAŁOSNE

P.S wino za 9zl rzadzi

Yours Elly~ =)

Jojo Ninja 24-09-2005 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez :Zireael:
Żygać mi się chce na widok Twoich postów, od razu widać, że jesteś zwykłym noobem dla którego stracenie paru k expa do wielka sprawa...z Twoimi skillami to ja bym nawet sie bała kogoś uderzyć żeby sobie siary nie zrobić, daj sobie spokój i nie pisz już wiecej na tym forum...*******isz o swoim pvp a nie mogles zabic 10 levela jak na 10 min. wyszedl z depo...ŻAŁOSNE

P.S wino za 9zl rzadzi

Yours Elly~ =)

Żałosne jest to ze chyba nie mówisz o mnie, bo jednak 2 owner tego chara gra już z 6-7 miechów :F

Xizz 24-09-2005 23:27

zal mi go zawsze mial fajny domek ale teraz troche pusty jest...

ehh... a z kim robil anni'ego?

Jojo Ninja 25-09-2005 01:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xizz
zal mi go zawsze mial fajny domek ale teraz troche pusty jest...

ehh... a z kim robil anni'ego?

WoW, wypowiedź roku, zal mi go bo miał fajną chatke, o żesz?
Strzel mu jeszcze zdjęcie ...

Sting_Ninja 25-09-2005 01:35

Sarandi (106ek)Sanderrson(124ek)Pikapo Eleandril(121ek)Valhirv(102ek)

News do tego topica..
Szwedzki owner nie zrobil anhilatora i postanowil rooknac chara....

Koniec tematu dla mnie...

L4ki 25-09-2005 02:49

wy ninja jestescie naprawd zalosni, niedosc ze nic takiego naprawde nie robicie poza wlazeniem w d**e liamowi (nie licze jojo bo nie wiem) to jeszcze traktujecie wszystkich jak g***o. Ale to sie kiedys zmieni, bo nic nie trwa wiecznie xD ....

Sting_Ninja 25-09-2005 12:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez L4ki
wy ninja jestescie naprawd zalosni, niedosc ze nic takiego naprawde nie robicie poza wlazeniem w d**e liamowi (nie licze jojo bo nie wiem) to jeszcze traktujecie wszystkich jak g***o. Ale to sie kiedys zmieni, bo nic nie trwa wiecznie xD ....

Ty tez jestes z tego team(Mam 18 lvl prosze wy lizecie dupe liamowi bo jetsecie ze szwedami)? Wiesz wole byc z Liamem ktory pomaga jak czegos ktos potrzebuje niz z Moltem ktory okrada swojich^

Vermyn 25-09-2005 13:14

E tam, jak jest BR to mi to zwisa :P

Sting_Ninja 25-09-2005 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vermyn
E tam, jak jest BR to mi to zwisa :P

Stary owner byl brem ostatni to norweg^

friik 25-09-2005 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez L4ki

Wyjąłeś mi to z ust. I fakt , panowie z Ninja (w szczególności Sting) - od jakiegoś czasu sobie na was patrzę i poza włażeniem w dupe szwedom pokroju Liam, Paco, Lecther nic na tym serwerze nie robicie, no, jeszcze można zaliczyć wasze ordynarne odzywki wobec innych. Cwaniaczek Sting jesteś , a przypomina mi się sytuacja kiedy cię Lecther Tirado wyp ierdolił z gildii i się kryłeś mówiąc "MI WAS DRUNKET/SORY LECTHER, GIWE ME NEXT CHANCE" etc. I niestety , rzeczy takie jak te coraz bardziej dają do zrozumienia ,że w Tibii potrzebna jest za pomocą testu IQ jakaś selekcja grających w nią osób. Od dawna wiedziałem, że młodość nie chodzi w parze z inteligencją, ty jesteś niestety tego przykładem.

Niedługo i na was przyjdzie pora , miszcze.

Diamentowe Ostrze 25-09-2005 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radek 666
Hmmm, chciałbyś żeby inni tak o tobie mówili? Gdybyś miał np. 100 lvl i zjechał (ty, albo ktoś inny) tą postać do 30 lvla to wtedy też byś mówił "co w tym takiego"?

on sam tej postaci nie zrobil, dobrze ze go zjechali. koles mial 100lvl gdy inni mieli niecale 80. Gratz, dobrze brazylowi jednemu

Jojo Ninja 25-09-2005 16:30

Szczerze, to teraz mnei wszyscy w****iliście i powiem wam coś :
Na Aurea lepiej sie trzymać szwedów niż polaków, koniec rozmowy.
A czy wchodzą Liamowi w dupe czy nie to tylko ich sprawa, według mnie to są normalne relacje pomiędzy jednym z założycieli RoM'u jak i członkami ...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:01.