![]() |
Kursor mi sie tnie...
Dzis po wlaczeniu kompa zauwazylem dziwny problem, mianowiecie jak poruszam myszka to kursor jakby mial lagi i sie tnie! Raczej to nie wina myszki bo mam LOGITECHA MX 518! Plsss Help
PozDro, |
hmm.. Może sterowniki? Masz zainstalowane?
Jeśli nie ma sterowników do myszki to sory:P, nie wiedzialem :P |
A może po prostu jakiś proces zżera 100% procka, a wynikiem tego jest przycinanie się myszy i bardzo wolna praca kompa, jak masz jakiegoś antyvira to polecam skan kompa.
|
No jeśli masz MX518 to się nie dziw, że masz jakieś problemy, nie jest to najlepsze rozwiązanie do gier. Oczywiście nie mówię, że akurat w tym przypadku to wina myszki, może faktycznie win Ci spowalnia, ale ogólnie jak będziesz miał problem z myszką to możesz tylko mieć pretensje do siebie, że kupiłeś akurat ten shit. To, że jest bezprzewodowa opóźnia jej ruchy, jest ciężka, dlaczego musiałeś kupić akurat najgorszego z Logitechów? Trzeba było brać MX510, jest naprawdę dobry, a nie tego ciężkiego kloca :p
|
Mialem kiedys ten sam problem, byla to myszka optyczna i po wymianie jej na nowa problem zniknal wiec moze pozycz od kolegi na 10 min myszke i zobacz czy bedzie dzialala. Moze to byc tez cos z podpieciem myszki (chodzi o koncowke myszki gdzie laczy sie on z jednostka) to kiedys tez mi spowodowalo "lagi" myszki.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:32. |