![]() |
Chcialbym miec takie wymazone EQ :)
Zawsze marzylem aby mine takie wywaliste EQ :
http://tibijczykinfo.dl.interia.pl/t...diecie%202.bmp PS. Sorry za błedy i za poprzednie zdiecia . Wiem ze byly slabe. :confused: |
?
A co to ma niby być? Nie kumam...
|
wg. mnie to jest tylko zwykly screen i to nawet nie przerabiany. jakby byl przerabiany gosc by nie zamazywal czarnym wszystkich napisow
ps. jak sie myle to srryy ale tak mi sie wydawalo EDIT: a jednak to jest fake'i : 1. Gosc strzela boltami mieczem xD 2. Dsl'ow niema nikt w tibii |
Taaaaa bravo dla pana (wiem ze to fake) pomyslales moze jak bedziesz strzelal z SoV'a? przeciez tam bolt leci :)
|
O, przyjżałem się, tę itemy są do... No słowo niecenzuralne tutaj... :).
Między innymi te czarne buty... są na czarnym tle, nawet Ci się nie chciało wyrównać tła... Oj nieładnie, nieładnie... X( Pomysł:0/10(Było 100 takich Fake'ów) Wykonanie:0.2/10 Ogólnie: Weź gościu się nie rób za Fake'i... X( |
Cytuj:
|
i po co tyle krzyku jak nie unie robic fake
|
To jest fake ale jakby ktoś niewidział to jest ta 2 gości 1 mógł z bolt walic a drugi z sova a pod butami jest takie czarne cóś popraw to.
|
Hmm.. Nie wiem dlaczego ktoś jeszcze robi fake z eq ;p
To potrafi kazdy, a chodzi o pokazanie innych technik ;d |
Cytuj:
|
Noob
Cytuj:
|
Ja N00b? Sam jestes N00b, pewnie nawet nie wiesz co to znaczy :P
Cytuj:
Cytuj:
Nie podoba się? Proszę bardzo, nie czytaj, a w dodatku takich tematów jak pisałem wcześniej, było ze 100, ciągle jakieś N00by, robią taki nowy temat(Najczęściej niedopracowany zresztą), jakby nie mogli klinkąć na magiczny przycisk "Szukaj"!!! |
co?
Ja sie niechce klucic ale twoje Orci sa 10/10 w pomysle ale z wykonaniem kepsko... ;( Popatz na swojego fajka bo sam wnim robisz niedociongniencia X( A z innych poczontkujacych robisz se jaja , z kond wiesz czy on niepoczontkuje???Morzesz sie klucic ale mnie tu cos niepsuje :confused:
|
Taaa... I tutaj znów piszesz z tym wykonaniem i pomyslem wiem ze to niedopracowac ale chlapoak sie uczy niepowinnismy sie tak na niego zucac :( Ja wiem ze to wazne w fejkach ale morzemy sie pogodzic i jakos to uzgodznic ja Prywatnych wiadomosciach :p I niech wykonafca tego jeka sie do mnie odezwie oki??? ;)
|
Ro
Cytuj:
|
INTERIA SUX!!!!!(PS: lipne)
|
Ale debil !
Po hu*a zamieszczasz FAKE EQ !!! takie fake'i (moim zdaniem) nikogo nie interesują X( X( X( X( X( X( X( X(
|
Morze to ty mnie posluchaj ja nierobie fejków :p a i tak bardziej mi sie podobaja fejki Cor Tibiarza :) i masz racje mam problemy z ortografioą bo jestem dyslektikiem X(
|
Crowal co z tego ze bylo 100 takich tematow jesli ktos nie zyczyl by sobie zeby on zamieszczal swoj fake w jego temacie? -.-
Zreszta jesli fake ma niedociagniecia to go az tak nie krytykuj tylko wytknij mu bledy a nie od razu sie rzucasz: POPRAW TOX( TAMTO JEST BRZYDKOX( albo 1/1000000000 nie musisz tak niekogo krytykowac -.- twoje orci tez nie byly doskonale ale nie bede porownywal... w kazdym razie powiedz po prostu co ma zle a nie z taga agresja do zioma -.- |
No to jest ten czlowiek który wie co i jak
To mi sie podoba Corek :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:04. |