![]() |
Miss Monster 2005
Witajcie!
Postanowiłem założyć temat, w którym będziecie zamieszczać wasze propozycje na najładniejsze potwory i najbżydsze(pod względem wyglądu) ;) . Ten temat może się niektórym wydawać głupi ale niekturzy doceniają wygląd - nawet ten najgorszy. Moim zdaniem najładniejsze potwory to: -Crab -Crocodile -Tiger -Elf Arcanist -Monk A najbrzydsze to: -Ghoul -Carniphila -Crypt Shambler -Elder Beholder P.S.Chodzi o wygląd potworów po letnim UPDATE. |
Najładniejsze:
Sheep, Black Sheep(:P) Parrot Lion Smuggler ! Najbrzydsze: Orc(wszystkie) Tarantula(nie znosze pająków) i juś. |
Najładniejsze:
-Parrot -Bat -Panda -Wasp -Elephant Najbrzydsze: -Carniphila -All Dworc'e -All troll'e Re:Wolan Rotfl |
Cytuj:
|
@up
są 3: zwykły Troll, Swamp Troll i Frost Troll @OnTopic Ładne: crocodile, parrot, dragon, dragon lord Brzydkie: Beholder/Elder, Gazer, Slime |
Ładne: Dragon,Crocodile,Ancient scarab,Parrot,Flamingo,Elf arcanist
Brzydkie: Dworce,Dwarf Geomancer,GS,Beholder,Vampire,Banshee i Orc Berserker( ten jest najbrzydszy... te krwiste oczy i ta gęba...) |
Ładne:
- Panda - Elephant - Tiger Brzydkie: - Orc Berserker |
Ładne sa motyle =)
|
No to ja spojrzę pod kontem grafiki
Ładne:
Butterfly Chicken Panda Nieładne Pig Trol XD |
Piekne:
Carniphilia Elder beholder Gazer Tarantula Wstretne: Butterfly (takie male latajace g*wno) Crypt shambler To chyba tyle ;) |
Cytuj:
A Swamp i Frost to kiełbasa? |
Najładniejszy: Dragon Lord
Najbrzydszy: Ghoul Tekst roku: Cytuj:
|
Najładniejsze:
butterfly dragon Najbrzydsze: demon (bo nie dam rady go zabić :p ) |
Najladniejsze:
Carniphila Elephant Hydra Brzydale: Orc Warlord Crypt Shambler Centipede |
Ładne
-Butterfly -Bear -Dragon Lord -Ghost Brzydkie: -Beholder -Tarantula (nie lubię pająków, zwłaszcza takich) -Ancient Scarab |
Najładniejsze:
butterfly orc berserker rat Najbrzydsze: Fe Fd carniphila |
Ładne:
Hummm.Humm... Moze Crabby albo Corcodile ;] Brzydkie: Mój brat :D |
:] naj somm..
Najladniesze som:Missie xD i Dwarfy xD
Najbrzydsze:Rotwormy ;p blleee.. i orc'i bo majom pyski jak żule xD |
najładniejsze:
-Game Master (bo go nigdy nie widzialem) -Ja reszta jest ochydna |
:] Najładniejsze to:
Dragon Giant Spider Hero :p Najbrzydsze to: Beholder Carniphilla Crypt Shambler Orc Rider (dlatego że jego ded wygląda jak wtopieni w siebie war wolf i orc) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:09. |