Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Poison dagger (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51356)

Knight mathoff 24-09-2005 20:12

Poison dagger

ostatnio pokłuciłem się z kolegą o istnienie poison daggera. Nie o to czy w ogóle istnieje, ale czy wypada z minotaura. Pytałem na game chacie, na guild chacie, wszystkich kumpli... jednak nikomu nigdy nie wypadło. Gram w tibię od ponad 2 lat i nigdy się z takim przypadkiem nie spotkałem.

Co wy o tym sądzicie...

Xan Arcanist 24-09-2005 20:17

A czemu miałby nie wypadać? Mi już kilka razy wypadł. I uprzedzając kolejne pytanie: Nie nie zatruwa :)

Trenei 24-09-2005 20:20

Cytuj:

0-28 gp, Meat, Bag, Sword, Mace, Axe, Chain Armor, Chain Helmet, Brass Helmet, Leather Legs, Plate Shield, Shovel, Bronze Amulet (bardzo rzadko), Poison Dagger (niezwykle rzadko)
jesli pisze ze wypada to czemu mieli by klamac ?

Mi wypadl pare razy.

Barts 24-09-2005 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight mathoff
ostatnio pokłuciłem się z kolegą o istnienie poison daggera. Nie o to czy w ogóle istnieje, ale czy wypada z minotaura. Pytałem na game chacie, na guild chacie, wszystkich kumpli... jednak nikomu nigdy nie wypadło. Gram w tibię od ponad 2 lat i nigdy się z takim przypadkiem nie spotkałem.

Co wy o tym sądzicie...

Grasz w tibie od 2 lat Buahahahaha ok to bylo dobre
Spada z Orc Warriora dawniej zatrowal (po 1 hp szlo) ale teraz to troche lepszy dagger i tyle :P

Neth 25-09-2005 00:55

Wypada z orca warriora i z minotaura (kiedys mi z warriora wypadl)pamietam jeszce czasy jak zatruwal...teraz juz mozna pomazyc

Mestre 25-09-2005 11:17

Dodam tylko że wypada jeszcze z mumii (pare razy mi już wypadł) oraz z warlocka.

Xagar 25-09-2005 11:21

Mi z minoska kilka razy wypadl czemu mial by nie wyadac??!! Jest napisane ze wypada czyli wypada

bmatrix 25-09-2005 12:15

No, ja też mam tego kilka...... ale tak właściwie to śmieć chyba że na rooku chcesz jakiś best hit walnąć.

Vermyn 25-09-2005 13:05

Wypada m.in. z Orca Warriora.

Boozer 25-09-2005 14:05

poison dagger

Poison dagger wypada z minosa ale bardzo żadko - coś w jak MPA z demona, no może lekka przesada - troche częściej. :]

Knight mathoff 25-09-2005 15:22

Do tych, którzy do tej pory śmieją się z mjego pytania...
Chodziło czy WAM wypadł, nie czy w ogóle wypada, i nie z mumii czy warriora (mam ich z 15 w dp) ale właśnie z minotaura... Po prostu chciałem uzyskać odpowiedź na pytanie, a nie kwestionować opisy na stronie, czy w ogóle istnienia tej broni...

(MPA z demona wypada nawet często jak na niespotykanie żadki przedmiot... :p Na nowych światach już po 2-3 tygodniach jakieś się pojawia... a na demony nie chodzi się od razu)

ggks-belchatow 26-09-2005 19:52

Napewno wypada :)

mi osoboscie jeszcze nigdy nie wypadł ale na tibia.pl pisze ze wypada wiec co maja klamac ??
POISON DAGGER WYPADA Z MINOTAURA !!

Dj Vroog 26-09-2005 20:22

Poison dagger? Przeciez to gówno... no może nie dla kolekcjonerów ale tak w ogóle to nie warto pisac tematu...

Xan Arcanist 26-09-2005 20:27

@Up: Jak to gówno to czemu wogóle wchodzisz na temat o nim X( zresztą na rooku to największy rare

Vamerian 26-09-2005 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xan Arcanist
@Up: Jak to gówno to czemu wogóle wchodzisz na temat o nim X( zresztą na rooku to największy rare

Tak przy okazji to największym rarem na rooku, jest spike sword ;)
Mi osobiście nigdy nie wypadł poison dagger, ale może wypada któż wie.

Królik_Kwik 26-09-2005 21:36

poison dagger...

mi kiedys wypadl poison dagger na rooku :O kturego sprzedalem za 500gp :]

Świat: Celesta
Level: 8 X(
Profesja: Pallek :lucznik:
Skille: 21/21 :elf:
Magic level: 2 :mag:

Najlepsze udezenie to: w rotworma za 40 z Strzaly :]

Xan Arcanist 26-09-2005 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vamerian
Tak przy okazji to największym rarem na rooku, jest spike sword ;)

Ja mówię o rzeczach do zdobycia przy ogromnej ilości farta :)

Mądry Mistrzu 26-09-2005 22:47

Grrrrrrrrr....

eh. ja dzisiaj ****cze wyllotowałem z minosów 2 poisony daggerry (GRATZ...) a było ich ze 60 (minoland) wiec to można powiedzieć że nie wypada za często

full seciurity 27-09-2005 14:45

Posion dagger

Ehz...
Posion dagger to gówno znalazlem go kiedys na zamku koło Ab, myślałem że uda mi się go opchnąc jako ozdobę do domku, ale go wywaliłem

Świat:Lunara :]
Poziom:10 X(
Profesja: Paladin :lucznik:
Best solo: :cyclops:
Best in Team : :cyclops:

Knight mathoff 27-09-2005 20:41

ech... to. ze poison dagger to gowno wie kazdy :p ale chcialem sie po prostu dowiedziec. To, ze gdzies pisze, nie znaczy ze jest to na 100% pewne, poczytajcie niektore tematy o bledach na stronie :) Skoro wypada, to wlasnie przegralem zaklad :D trudno.

Ps: najwiekszym rarem jaki kiedykolwiek mial ktos na rooku jest magic long sword bodajrz(z)e :]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:51.