![]() |
Poison dagger
ostatnio pokłuciłem się z kolegą o istnienie poison daggera. Nie o to czy w ogóle istnieje, ale czy wypada z minotaura. Pytałem na game chacie, na guild chacie, wszystkich kumpli... jednak nikomu nigdy nie wypadło. Gram w tibię od ponad 2 lat i nigdy się z takim przypadkiem nie spotkałem.
Co wy o tym sądzicie... |
A czemu miałby nie wypadać? Mi już kilka razy wypadł. I uprzedzając kolejne pytanie: Nie nie zatruwa :)
|
Cytuj:
Mi wypadl pare razy. |
Cytuj:
Spada z Orc Warriora dawniej zatrowal (po 1 hp szlo) ale teraz to troche lepszy dagger i tyle :P |
Wypada z orca warriora i z minotaura (kiedys mi z warriora wypadl)pamietam jeszce czasy jak zatruwal...teraz juz mozna pomazyc
|
Dodam tylko że wypada jeszcze z mumii (pare razy mi już wypadł) oraz z warlocka.
|
Mi z minoska kilka razy wypadl czemu mial by nie wyadac??!! Jest napisane ze wypada czyli wypada
|
No, ja też mam tego kilka...... ale tak właściwie to śmieć chyba że na rooku chcesz jakiś best hit walnąć.
|
Wypada m.in. z Orca Warriora.
|
poison dagger
Poison dagger wypada z minosa ale bardzo żadko - coś w jak MPA z demona, no może lekka przesada - troche częściej. :]
|
Do tych, którzy do tej pory śmieją się z mjego pytania...
Chodziło czy WAM wypadł, nie czy w ogóle wypada, i nie z mumii czy warriora (mam ich z 15 w dp) ale właśnie z minotaura... Po prostu chciałem uzyskać odpowiedź na pytanie, a nie kwestionować opisy na stronie, czy w ogóle istnienia tej broni... (MPA z demona wypada nawet często jak na niespotykanie żadki przedmiot... :p Na nowych światach już po 2-3 tygodniach jakieś się pojawia... a na demony nie chodzi się od razu) |
Napewno wypada :)
mi osoboscie jeszcze nigdy nie wypadł ale na tibia.pl pisze ze wypada wiec co maja klamac ??
POISON DAGGER WYPADA Z MINOTAURA !! |
Poison dagger? Przeciez to gówno... no może nie dla kolekcjonerów ale tak w ogóle to nie warto pisac tematu...
|
@Up: Jak to gówno to czemu wogóle wchodzisz na temat o nim X( zresztą na rooku to największy rare
|
Cytuj:
Mi osobiście nigdy nie wypadł poison dagger, ale może wypada któż wie. |
poison dagger...
mi kiedys wypadl poison dagger na rooku :O kturego sprzedalem za 500gp :]
Świat: Celesta Level: 8 X( Profesja: Pallek :lucznik: Skille: 21/21 :elf: Magic level: 2 :mag: Najlepsze udezenie to: w rotworma za 40 z Strzaly :] |
Cytuj:
|
Grrrrrrrrr....
eh. ja dzisiaj ****cze wyllotowałem z minosów 2 poisony daggerry (GRATZ...) a było ich ze 60 (minoland) wiec to można powiedzieć że nie wypada za często
|
Posion dagger
Ehz...
Posion dagger to gówno znalazlem go kiedys na zamku koło Ab, myślałem że uda mi się go opchnąc jako ozdobę do domku, ale go wywaliłem _________________________ Świat:Lunara :] Poziom:10 X( Profesja: Paladin :lucznik: Best solo: :cyclops: Best in Team : :cyclops: |
ech... to. ze poison dagger to gowno wie kazdy :p ale chcialem sie po prostu dowiedziec. To, ze gdzies pisze, nie znaczy ze jest to na 100% pewne, poczytajcie niektore tematy o bledach na stronie :) Skoro wypada, to wlasnie przegralem zaklad :D trudno.
Ps: najwiekszym rarem jaki kiedykolwiek mial ktos na rooku jest magic long sword bodajrz(z)e :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:51. |