![]() |
36 master zabija 52 eldera pod dp ;]
Nudzilo mi sie to zabilem sobie 53 eldera i kilka osob wiecej... ;]
http://rapidshare.de/files/5485657/d...otnik.rec.html |
****A ***ANA MAC MOGE ZA TO BANA DOSTAC ALE ****A Sarandini JESTES HUNTED I NIE ******* "'WTF"" BO WIESZ CO SIE SWIECILO
HAIL POSTERUNKOWY ! |
Lol
Hahaha hunted? Przez kogo? Hahahaha nooooo plxxx
|
Sarandini Here :)
Cos ci sie po***alo ;] wiedzialem ze UE bedzie ;] a ze bialy padnie z sd i ue to juz niewiedzialem X( i mnie nie w****iaj B) EDIT : Aaa jak chcecie mnie bic to spoko :) to jest gra :p a ja mam duz ouhow i aol 8o 8o bedzie spoko :D :D :D |
Heh niezle najlepsze bylo "lap"
|
Buhahahahha,.... Zaczepista akcja :P
i jeszcze... BIG GZ LOOTA -.- :p |
hehe fajny filmik
z tym łap niezłe było=] loot marny;( |
jestes de..il i tyle zal mi ciebie , udaj sie do najblizszego psychiatryka X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
Lol :D:D:D:D
Najlepsze to ue :D 5 za 1 zamachem :) Mogłes zrobic coś lepszego np : wyzucic plate legsy pod dp jka by nooby wybiegły to wtedy :). Moj kolega :D (obecnie zrookowany) zawalil pod depo 12 playerów ;) i to z 1 ue |
Czemu?
"jestes de..il i tyle zal mi ciebie , udaj sie do najblizszego psychiatryka..."
Chcialem sie zabawic? A to, ze bialy napotkal sie na drodze to tylko przypadek ;p A Sara~ widzial, ze bedzie UE ale nie wieddzial, ze Bialy pojdzie razem z sd ;p. Skonczylem juz z Tibia ;] |
:) HaHa tibia po to jest zeby pekowac 8o
HAVE FUN :D |
LOL ładna akcja i GZ bana :)
|
BUAhahaHAHaha Nice :)
23:28 Warning! The murder of Posterunkowy Bialy was not justified. 23:28 Warning! The murder of Andrju was not justified. 23:28 Warning! The murder of Zrupana was not justified. 23:28 Warning! The murder of Amin Aegu was not justified. 23:28 Warning! The murder of Posterunkowy chris was not justified. xD! To mowi samo za siebie ;) |
Posterunkowy Bialy here
Jestes po****** pierw jestes kolega a teraz mnie zabijasz wiec powiem jedno nie grasz w tibie bo nie umiesz w nia grac.... Ps : Aola mialem dlatego nic nie wypadlo xd |
Bialy
Po pierwsze nie gram w tibie bo mi sie znudzila ;) No i jest szkola, i mama... <lol> Jak moja mama widzi ta gre to odrazu ryczy.. lol ;] Zabilem Cie przypadkowo, gdyby to byl ktos inny to bym zabil kogos innego, a Sare nie mozesz o nic winic bo on wiedzial ze ***ne UE ale nie wiedzial, ze Ciebie chce ubic! Teraz najprawdopodbniej bedzie nowy owner ;p Jezeli nie sprzedam postaci to bedzie moj pekye char ;] No i sry, Cie ubilem ;p Byl to skutek uboczny czasu :D Byles w niewlasciwym miejscu o niewlasciwej porze ;] A kumplem byles takim sobie... jak jeszcze gralem na sirze to bylo fajnie, ale jak zaczalem grac Dangerem to Ty juz wbiles ten 50 lvl i niezly mlvl i zaczales kozaczyc ;p
|
Nie kozaczylem moze bylem kumplem takim sobie ale mogles powiedziec odejdz a nie domnie lap myslalem ze robisz test sd i nie uhalem sie bo BYLES kur** kolega X(
nie moja wina ze zazdroscisz mi mlvlu :) :) :) :D :D dlatego chcailes mnie ubic... |
Omg...
Chłopcze.. ale ty masz chory umysł... X( Z nudów zabić innego człowieka... X( I to jeszcze przyjaciela... X( No comment plax.. X( Tibia schodzi na psy... X( Ja bym takiego w RLu zgwałcił tępym nożem... X(
|
ehh kolegi mogles nie zabijac ale wykonanie niezle ;/
|
Hehe fajne trzeba było robić bana :P
|
Cytuj:
Taaa lepiej wymaz ten podpis ;] Filmik niezly gz zabicia tego druida |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |