Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Annihilator... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=5137)

Glaring 02-05-2004 22:24

Annihilator...

Mógłby mi ktoś wyjaśnić czego mi nie chce działać film Annihilator? ;( Włączam go i pisze "Debug assertion in line 163 of module "Container" failed. Please submit a detailed bugreport. The Information has been saved ine the file error.txt." ;( Jeżeli ktoś może to niech mi powie jak zrobić żeby działał, z góry thx :P

_Suchy_ 02-05-2004 22:47

Tak sie zgadza ze ten filmik mi rowniez nie dziala i mam ten sam blad ;( nie wiem czym to jest zpowodowane... X( ale mniejmy nadzieje ze nam ktos powie :D

Dishman 02-05-2004 23:24

A mi działa mówie wam chłopcy Zajebisty ten Quest Żałujcie Żałujcie bylo chlopcy na co popatrzeć :D :D :D

Grizli 02-05-2004 23:27

Ściągnijcie najnowsza TibiaCam(7.24) i nie odpalac tibiacam w najnowszej tibi tylko Tibia7.24 ściągnijcie se z tibia.com i potem tylko włączyć i oglądać mi tak działało :):)

eXtremeDami 03-05-2004 11:14

U mnie dziala i wiecie co ? FULL RESPECT dla gosci ktorzy go wykonali 8o ... co prawda na lunarze uzywali macro ?( ale co tam jak to ogladalem to mnie zatkalo 6 demonow i tak wez tam stoj ciagle ...

Lig@ 03-05-2004 12:26

Ściągnijcie tibie cam najnowszą (ze strony domowej n3m3s!a na przykład), przeinstalujie tibie cam. Jak to nie pomoże to w niektórych systemach operacyjnych trzevba dograć plik do katalogu bodaj system. Więcej cytać w tym przyklejonym temacie o tibii cam.

tomo 03-05-2004 12:31

jhajuz sie wypowiadalem...

Film, boski poszlo wiele uhow,i ogladalem go wiele razy pod rzad, i mowie -WYMIATA ;)

Piomos 03-05-2004 13:24

Możecie podać adres stronki, z której mógłbym ściągnąć tego Annihilatora?

paro 03-05-2004 16:48

Nie wiem dlaczego ale moj temat zniknąl :| dla tych ktozy niezdazyli ściągnąc tego filmu (annihilator) daje go jeszcze raz ANNIHILATOR film jest pod tibie 7.26 gdyby jeszcze ktos nie mial tibii cam jest tutaj: TIBIA CAM

drocan 03-05-2004 18:06

musze obcykac ten filmik bedzie dobry

n3m3s!s 03-05-2004 21:34

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez paro
Nie wiem dlaczego ale moj temat zniknąl :| dla tych ktozy niezdazyli ściągnąc tego filmu (annihilator) daje go jeszcze raz ANNIHILATOR film jest pod tibie 7.26 gdyby jeszcze ktos nie mial tibii cam jest tutaj: TIBIA CAM
Byl przyklejony temat na filmy a ty annihilator'a wladowales gdzies w zdjecia. Teraz juz sie nie czepiam bo jest dzial dla zapalonych kinomanow :P

Dr. Omader 03-05-2004 21:43

Mnie najbardziej rozwalil ten txt ktory zauwazylem przypadkiem:

"21:36 Recluse: k macron funkar" :baby:

Ale bez makra tego questa sie nie da wykonac prawie.
Innym dowodem na to ze mieli makro jest czas zaladowania power boltow gdy sie skonczyly. Albo koles przerwal makro i zaladowal bolty albo mial je nastawione na ladowanie takze ale nastapilo dziwne opoznienie.

Swoja droga to widzialem juz sporo propozycji startegi na tego questa ale dalej widze ze wszyscy uzywaja jednej i sprawdzonej z power boltami. Ciagle czekam na sorca/druida ktory to przezyje 8)

_Suchy_ 04-05-2004 22:05

Hahah a jednak Glaringowi i mi udalo sie go odpalic :)) film jest.... uwazam,ze najlepszy jaki wyszedl do tej pory na tibicam'a :P thx za rady all :D

P.S

Glaring meczyl sie lecz w koncu wyczail o co biega i dzieki niemu zobaczylem film :)) zabawa byla przednia :P

Mt'chester 05-05-2004 13:57

Zanim obejrzalem annhilatora duzo sie o nim nasluchalem i musze stwierdzic ze film okazal sie jeszcze lepszy (chociarz szkoda ze na poczatku tyle rozmawiaja :d ). jesli ktos wie co znajduje sie w prezencie prosze o odpowiedz. :)

_Suchy_ 05-05-2004 14:17

Nie wiem czy to prawda ale slyszalem ze Walkor wzial prezent :rolleyes: jednak nikomu nie powiedzial co w nim jest ;( A tak wogule to tylko chyba on wzial prezent nikt inny sie tego nie podja ?(

shch0ta 06-05-2004 17:48

Ja słyszałem, że w prezencie są soft boots (nie wiem co dają ... może ktoś z was wie?? ) ... Co do Anihillatora to -> postarali się :) tylko szkoda, że tych dwóch padło... btw. wg mnie nie używali macro i właśnie o tym świadczy fakt, że tak póżno Recluse załadował power bolty --> nie miał czasu na tobo musiał się uh'ać .... co wy na to ?

bec88 06-05-2004 19:07

wykonanie tego questa bez macro jest niemożliwe ( tak mi się wydaje ) zobacz na początku filmu jak koleś uhowal się na zielonym życiu jak myślisz po co ? Ponieważ ustawiał macro zobacz inną sytuację koleś był na red uhnoł się i znów red nawet jeżeli nie masz lagów to spróbój przeżyć stojąc nieruchomo a w ciebie niech strzelają druidzi , sorcowie z Sd i uhuj się normalnie ręcznie a nie z macro to zobaczymy ile czasu wytrzymasz , zobacz jak szyko uhy zchodzą mu z plecaka nigdy nie uda ci sie tak szybko wziąć uha trafić nim jeszcze w siebie i już masz następnego załadowanego.

Gewof 06-05-2004 19:22

Podczas filmu jeden z gosci mowi cos w stylu "fucking macro", co swiadczy o tym ze uzywali oni macro a jednemu z nich musialo sie zaciac albo cos...

shch0ta 06-05-2004 19:48

hmm... ja tam nie wiem co oni mówią bo ja po takiemu nie umiem :)). chociaz to byłoby bardzo trudne ,żeby zrobić to bez macro, ale przeciez zanim doexpili do lv 100+ to musieli chyhba juz ttroche tych uh'ów rzucić :) .. jak to było? ... wszystko sie może zdarzyć! :P... btw. tylko jak to zrobić, żeby podczas działanie macro jeszcze utawiać walenie z cel ?

bec88 06-05-2004 20:21

Normalnie przed urochomieniem macro zaznacza cel i włącza macro , cały czas atakuje demona a macro robi to co trzeba za niego.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:55.