![]() |
Arcania war wmv EZ/NG vs DFPT
Drugie Wmv zrobione przez Shyana Aureliusa
Arcania Forum http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=956090 Link http://rapidshare.de/files/5487057/NgEz3*****.html Enjoy~ |
Widze ze znowu pokuj na swiecie :D gratki dla era zero szczegulnie dla holy bejoxini i malyszka rl freinds :* SZCZEGULNE POZDROWIENIA DLA WYMIATACZY NEXT GENERATION :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
|
Hail Lamusini !
Hail Dulib Tir'Eire ! Hail Nieliro and Gorfin Dibbler's ! HAIL EZ & NG ! HAIL AND KILL \,,/ |
Cytuj:
Wczoraj jak se hunciłem z kolesiami na hydrah to wpadłby zółwie i znowu walka X( |
SUPERR! extra film! za***ista muza!
btw. sorry za odświerzanie topicu ,ale jaka muza była w tym filmie? kto mi pomoze? |
HaiL Dark Purples Faster Turtles !!!
Ciekawe dlaczego sie chwialą tylko jak oni kogos u***ali a Fosfik u***al im pół gildi a dzis jeszcze padł najlepszy lv na arcani Vorith bardzo dobrze mu chce ze by DPFD wygrali tą wojne Hail Dark Purples Faster Turtles :) :) :) :)
|
zaj***isty filmik moglbys podac nazwe tej piosenki techno :D??
|
o ****A xD
za***isty filmik !! ihaa xD Arcania r0x xD wy***any filmik !!!! =)))
|
Help
czy da mi ktos tytuly tych piosenek co lecą na tym filmiku bo mi sie spodobaly :P prosze napewno ktos wie :P :D 8o
|
Fajny filmik :)
Szkoda że przestałem grać na Arcani :( Coś ta wojna już długo trwa... PozdRo Rychu :P Your's Lanc |
Cytuj:
|
JeJeJe!!!
Wczoraj Padł Fosfik :p I sie ciesze :) |
Filmik genialny chyba drugi pod względem genialności jaki widziałem
|
:d
Wszyscy chca tytuly piosenek :D Mi sie takze poobaja. A oto tytuly :
1. hip hop song : MOP - Ante Up 2. techo song : Kiker - Kik 3. polish song : T-Love - Polish boyfriend Hail Dark Purples Faster Turtles :) |
ten kto robil ten film to za***iscie zbesczescil fosfika bo on wyglada jak ciota... :baby:
|
Thx
dzieki stary za tytuly tych pisonek PoZdro 600 ;]
|
Cytuj:
|
Mam Pytanko Jakim Porgramikiem Nagrywales filmik :< bo ja mam kilka ale jak sie nie laguje to , nie da sie obiąć tyle ile sie chce ekranu mam na mysli HyperCam2 albo Snagit 7
Bardzo bym prosil o jakies linki do takich porgramow ;< a filmik ogolnie spoko :D ;) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Blood Is Sweet |
mhm mozesz jeszcze raz shostowac to bo tu jest juz limit ?jesli tak daj link ;)
|
MAM PROSBE!!!!
Moze ktos wystawic piosenke Kiker-kik na rapidshare czy gdziues bo w ni hu** nie moge nigdzie znalezc z gory dzieki _/ EZ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:50. |