![]() |
Eternal Oblivion [226lvl] i demony
Eternal Oblivion [226 lvl na filmie] blokuje demony
Film z www.tibiabr.com http://rapidshare.de/files/4868566/E...ozati.rec.html |
to, że eo chodzi tylko na demony to zaczyna sie robić nudne...mógłby robić inne filmy....
|
Ekhm znowu te domeny i demony -.- lamka z EO
@Wladca czasu: to ja adi xD post tuz pod tobom :D |
ogladalem ten film na tibia.de jest za***iscie nudny :o
|
Tak jak pan up. ogladalem go juz wczesniej jak i inne jego filmy na demonach
i są za***iscie nudne :| nakrecil by jakiegos bossa Solo np. Rahemosa lub mahridsa xD wkocnu od czego ma te hp ... |
up@
ma hp do blokowania demonow ps naczym on expi bo na tych demonach ro chyba nie |
Filmik nudny, ciagle tylko demony i demony, daj cos lepszego np. z Orshaabalem itd.
|
EO z Will Huntingiem kręcą filmy z Demonów, ponieważ razem organizują akcje : ludzie dają minimum 20 BP SD Willowi, a ten idzie z EO huntować i gracz który dał SD dostaje 1/2 lootu. Dlatego też EO kręci czesto filmy, po to aby właściciel SD wiedział jaki był loot.
|
Jak slysze ze Eo i Will Hunting ida na demonki albo na cos jeszcze to rzygam bo po 1:
-dlugie nudne -co nas to obchodzi ze sobie poexpia(niech se expia kogo to) -nigdy nic fajnego "naprawde "niewylootuja... a po 2: wole filmiki z Cachero i patrzec jak jego sd trawiaja za 900+ |
Cytuj:
Will tez wali sd po 900+ wiec stfu. pozatym EO nie robi tych filmikow dla ciebie tylko dla kogos kto daje im sd i uhy wzamian za loot. (will dostaje exp a ten koles loot) EO nie umieszcza tych filmikow bo ma gdzies czy wam sie on podoba czy nie. jesli chcecie kogos jechac to jedzcie tego kto umieszcza nie swoj filmik na forum. |
Cytuj:
|
Cytuj:
interesujace......ale nie wiem czy takie oplacalne moze wypasc super eq a moze nic nie wypasc:P |
Cytuj:
|
Ja chyba do EO wysle petycje zeby zaczal na cos innego lazic :P
|
Moze hydry ? :) Bo demony mi zbrzydly ;p
|
Cytuj:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=921543 nic nowego |
to juz naprawde zaczyna byc nudne... gdyby jeszcze cos ciekawego wypadlo...^^
|
Dla mnie filmik jak najbardziej przedni, szególny wart przez pierwsze 2 demki.
1-f-axe 2-gs :d |
krew mnie zalewa jak widze wypowiedzi tych dzieci którzy chcą zabłysnąć inteligencja i jada innych.
A to ze daje sie na runki wzamian za loot to zadna nowosc. Koles ma exp za free i tez jest happy :) |
Tym razem chyba Fozati im runy obstawial bo taki tytul :D po za tym dla nich to niezla zabawa bo sie nie boja demonkuf ale racja ze mogli by nakrecic np orshaballa solo albo we 2 ;P ew faraony solo bo w ekipie juz zrobili tego questa :) Moze niech ktos kto gra na amerze napisze do niego zeby nakrecil cos innego od behemotow i demonow :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:17. |