![]() |
drag 25 knight ... porażka
no cóż chciałęm ssolowac lecz nie wyszlo :( dzięki bogu byłą w pobliżu mooja dziewczyna :]
http://rapidshare.de/files/5507275/p...gon_w.rec.html ztym żę na innym filmiku rozwaliłęm draga i dopiero go zamieshcze a ten skomentujcie plx ..... ok to link gdzie 20 min przed nie udanym solo skopalem ...e dragowi http://rapidshare.de/files/5514349/d...night.rec.html coment plx(wszystko z big lagami) 8o |
hehe smiesznie bylo popatrzec jak panikowales :D, no ale coz solo "prawie" wyszlo :P
|
Zalosne :(
Szkoda tylko ze grac nie umiesz :/
|
ta odrazu tylko zobacz ze ja ze skulls staff łądowałem a nie z np war hamera więc wiesh ..pod drugie z lagi to też se możesz.......
|
Cytuj:
|
Luuuudziiee żeby na 25 lvl ze skillem 60 nie rozwalic draga... Czlowieku miales ogromnego fuksa, bo jakby cie ten drag z lapy walnal jak miales reda to moglbys sie zdziwic...
Ps. Kto cie uczyl uhania sie i umiejetnego blokowania potworkow???? |
ziomek przy lagach to se możesz-.-
zaraz zamieszcze filmik gdzie rozwaliłem draga a był oto około 20 min przed tym jak solowałęm tego |
Chlopie draga to na 21 lv z solowalem na lagach z knight axe i jakos nie padlem. Jak to ogladalem myslem ze sie zalamie ... zgroza. Uhac sie naucz.
|
Cytuj:
|
Za mało praktyki. ;)
Rady: - Większy level - Lepsze skille - Następnym razem weź Warhammera - Przydałby się Club Ring - Gdy Dragon ma Red HP nie oszczędzaj HMM'ów. Na razie nie opłaca Ci się solować dragów. B) |
looool
Ciole!!! mówił ci ktoś ze jestes noobem??? Jak nie to ja ci to mowie!!! Jaki debil nom zeby ubic draga do reda i zwiac zeby sie exurnąc??!!! -.- OMG wez lepiej zkończ z tibia.... Ty noob jestes!!! Człowiek taki jak ty nazywany jest noobem chłopie ja solowalem draga moim pallkiem na 13 ale mi sie filmik zkasowal!!! Nagram zaraz nastepny ale tym razem na 13 lvlu z knightem ;] Slabe skile ale ubije... bo ja nie noob!!! ale thx za odwage ja bym sie tak nie osmieszyl :] Pośmiac sie mogłem chociaż :] :baby: :baby: :baby: :D :D :D :evul: :evul: :evul:
|
Cytuj:
Więc weź śliniaczek i idź spać.. . :baby: :baby: :baby: |
Cytuj:
Chłopak sie stara, może nie wie wszystkiego tak jak wy, chciał ubić draga i to zrobił. Nie wiem czemu jezdzicie po nim jak po sniegu na sankach, ale jest to dla mnie troche noobowskie... Nie przejmuj sie nimi, jednak nauka uhania i podstawowe informacje na temat dragów przydaly by ci się ;-) |
..........n,c
Cytuj:
|
Cytuj:
omg...bez komentarza :baby: btw.barloock to ja B) |
Cytuj:
a tak wogóle co do twojego (solo) 13 levelem to co tu nobostwo ma do rzeczy przecierz ten drag by cię zmiutł z powierzchni tibi :D ( Slabe skile ale ubije... bo ja nie noob!!!) n.c ............... 8o no chyba że masz pełno uh i hmm .... widziałęm 10 levele kture soluja.... upss co tu mówić o uhaniu nawed 4 mlevela nie masz/... co do innych jakie sugestie macie co do uhania się wsumie troshke to jush pojołem ale ale gdy ma się lagi nic nie wychodzi tak jak trzeba (na tym filmiku gdzie rozwaliłem draga widać dużego laga jak mnie zatrzymało w miejscu na 3-5 sec....) |
No "absolutnie" porazka !
Ucz sie szybko grac' bo masz wiele do nadrobienia , taka rada odemnie .
|
Huhauhaua troche slabo ale probuj moze sie uda następnym razem. Powodzenia...
|
ale przecie na drugim filmiku dało rade... :)
|
OMG :)_xD
Omg Kurde Ale Fuks !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! . Ty Chyba Niewiesz Jakiego Miales Fuksa !! .
Ps. Kto Cie UczyŁ Uhac ?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:44. |