![]() |
Prawdziwe PvP
Świetny film w wykonaniu Tedrus'a. Obejrzyjcie do końca bo warto :p
Film pochodzi z tibia.de ;) Link: http://rapidshare.de/files/5420247/Beryba.rec.html 2 Link http://tibicams.tibia.gamigo.de/en/movies/show/2073 |
film naprawde swietny- polecam, kawal dobrego pvp
|
Haill GG
Berylia rox Tedrus rox :) dzisiaj padl sir dreahtan szkoda ze filmik nie dziala niewiem dlaczego :( |
Wypas filmik, widac ze kole sumi sie lac :)
i locik tez fajny z tych pacjentów co mysal ze maja znim szanse :D |
Za***isty filmik nic dodac nic ująć poprostu koleś ma świetne pvp ;)
|
no musze powiedizeć, że autor filmu popisal sie swietnymi umiejetnosciami pvp, ktorych mu wrecz zazdroszcze, za***isty film - wysoki poziom!
|
O.O..ooooooooooooo
]:-> Evul.... Piekne PvP...high lev, czy trzeba cos dodawac ? Tak sie powinno zabijac. Jeden z najlepszych filmów PK. Palek sami widzieliscie.... Knight, moze mniej doceniany ale tak naprawde to pokazal tu klase. Wsapaniale wyczucie Exora....no i zgranie z palkiem. |
za******* film o.O
Nieno on jest the best :P |
Za***isty filmik oby takich wiecej pozdro :)
|
Dobrze ze pokazali tym low lvlom co sie czuja w grupie.W****iaja mnie takie kozaki.
|
O.o
To było najlepsze PK jakie widziałem w życiu! 8o GRATZ dla tego pana :)
|
Pffffffff och tak rzeczywiście wspaniały AIMBOT a nie pvp, chyba wam się słowa poj3bały >.< Prawdziwe PvP to ma Althunus i Excail
|
dobre pvp, ale jeszcze lepszy team speak/ventrilo oraz glupota przeciwnikow
no w kazdym razie dobra robota |
Swietny filmik. Dawno nie widzialem tak dobrego pvp i takiego spokoju :) Jestem calym sercem z GG :P A co do tego ze excail ma dobre pvp to sie mozna dlugo smiac widzialem jak lal sie na solo z fec vito ktory ma ok 25 lv mniej i prawie zginal :P
|
Filmik spoko , loocik zresztą też :p. Koleś wie co to PvP..
|
Cytuj:
|
Too many users downloading right now. Please try again later or get a PREMIUM-Account.
To sobie chyba poczekam B) |
....!!!
Naprawe nie wiedziałem lepszego gracza w tibie niz on!!!
Napawde zomus respekt... |
Drechu... mi to nie wyglądało na aimbota tylko na dobre pvp... te hity w Halindira i te spoofy ah tak! Aimbot!
|
I czym wy sie tak podniecacie? Po pijaku bym lepiej walczył. Zabić 40~ sorca takimi charami to żaden problem.
@Likoss Co ma PvP do strzelania z SD do kolesia który biega po drzewie? OMG! Idź się pan umyj!; p @Up Właśnie!! "te hity w Halindira"! To ma być dobre PvP? xDDDDDDDDDDDDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:20. |