![]() |
Poh I Ucieczka Przed GS :>
|
HauuhaHAUAauUHAUHhaua, fajna końcówka :p
|
końcówka była za***ista
2 uh ci zostały :] |
Film spoko : ]
|
Ufffff Ja Sie Juz Szykowalem Na Dead Mialem Tylko 2 Uh !! I Tu Nagle Zbawienie :D
|
hehe miałem podobna sytułacje na POH...
1 dzien po Update, no to wybrałem sie z kolegami do Dark Cathedral... wszystko ładnie wychodząc z D.C. postanowilismy ubic kilka Gs'ów... B) Ja jako 1 z blokerow narazie nie blokowałem, blokował moj kolega... przyszła i pora na mnie :p , lecz nie było zadnego Respawnu :/ no to szukałem dalej az tu nagle trafiłem na Resp 3 GS'óW!!! Oczywiscie w strachu dałem Utani Hur i w nogi. Uciekam, Uciekam juz szykuje sie na śmierć lecz tu nagle "puff" gs'y znikły 8o .(serducho wtedy mi z 20 razy szybciej biło) Pamiętam jakie to było przeżycie :D |
Pomocy
Jak sie odtwarza ten format rec nimoge go obejrzec...Ludzie pomurzcie mi z tym. ;(
|
Cytuj:
Jaki jestes noob -.- X( |
muj 1 post :D
Cytuj:
|
@up
Musisz miec tibicam B) @topic Zawalista końcówka :D 2 uh zostalo i tu puff .... Gs znikl :D Cale szczescie ze cipy to wprowadzily bo by na filmie widac bylo ze lizesz glebe :evul: Ja pamietam moja 1 nobowata postac 15 lvl ide na ghostland na scorpy i ghoule nagle lag i skorp mnie zatul nie mmialem many na exana pox :p wychodze z dziury i proboje sie kitrać (chowac) tu nagle afker stoi ! Patrze 10 rybek pod nim no to zajdlem uciekam mysle o "o boze juz padlem" tu nagle 30 many exana pox.... Zbawienie :D zostalo mi 3 hp serio ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Inni mogą niewiedzieć ... mój kolega na 61 lvlu niema tibiCam .. Jak byś chciał wiedzieć tu są początkujące osoby i im trzeba pomagać a nie od noobów wyzywać... X( Noobem możesz nazwać siebie -.- |
jezu co za fuks, mogła ci d lancka spaść :/
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:46. |