![]() |
Annihilator na Aldorze
Nasz team w składzie:
Ja xD (108 RP) Kirenox (111 RP) Eufrosyne (106 EK) Shael Elvenwood (102 EK) Pokonał jeden z najtrudniejszych questów w Tibi. Macie tutaj finałowe zdjecie z lootem :) Flimu niestety nie mam :( http://img.photobucket.com/albums/v283/Aldruhn/ani.jpg |
nie no.... Gz'cik :)
|
Hehe, wielkie gratz. Zmiazdzyl mnie pomysl zrobienia anni z red skullem i dojscie pozniej do bezpiecznego miejsca w jednym kawałku - widziałem co sie działo na niektórych swiatach :D
|
Cytuj:
Gratz ainhii~ :) |
Cytuj:
Gratz anininihihiliil~~] |
=]
Congratz ;)
Aldorka prawie taki dobry serv jak Solerka. hrhhhrh =P pzdr. |
ładnie ładnie kolejni w tibi :)
|
Gratz Sebbee.Still w8ing for cash :rolleeys: xD
|
nono... Aldruhn Gratz ;) , ale jeszcze wieksze dla Kirenoxa za odwage :p . Z red skullem zrobic anni i sie nie bac to jest cos ;) . Gratz dla teamu :)
|
Wielkie gz anha macie już ten quest za sobą i to sie liczy.Mam nadzieje że kiedyś na Aldorce też to zrobie w co wątpie.Miło oglądac osiągniecia Polaków i to jeszcze na Aldorce jeszcze raz wielkie gz.
|
Ja od dawna powtarzalem ze zrobie tego questa za 1 razem i udalo mi sie namowic tych ludz.. Kazdy z nich probowal juz wczesniej ale padl.. Ale ze mna nie moglo sie nie udac ;)
|
No cuz ;] odl Myth'xas kłania sie nisko i gratuluje ;] kirowi juz na gadu gratulowalem reszcie skladu tutaj ;]
|
Gratz !!!!!!!!!!!! Zawsze sie ciesze jak ktoś robi ani ;)
|
Haha gzzz :P GET FAT OR DIE TRYING
|
Wielkie GRATZ Chlopaki !! :)
|
Planuje teraz d helm solo :)
|
Gratzzzzzz
Gz :p kiedys wkoncu ja tez musze go zrobic :p
Serwer:Askara Profesja:Knight LvL :23 Mlvl:3 :( Skille: 51/48 (narazie nie skilluje) The best solo:Mino Gaurd The best monster block:Dragon |
Cytuj:
|
Gratuluje, super uczucie gdy wchodzisz do pokoju, nonie? :-)
Bebi~ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:27. |