![]() |
Annhilator Nova
Witam wsztstkich....:) chciał bym pokazać wam pewne zdjęcia kture znalazłem na www.tibia.de :)Annhilator Nova: Kliknij TU Prosze o komentarze....:]
|
fajne, fajne, nameczyl sie z tym fotomontażem :P
|
hehe....wiem....musieli zmarnować pare sd...ale widać że krzywo po przyklejane...:)
|
No to nie jest Anhilator Room na Nova ale dobry foromontaż. Ogólnie fajne zdjęcia.
P.S. Nie wiedziałem, że raty walą za 400 :D |
Fotomontarz calkiem niezly i ogolnie fajnie to wyszlo na ostatnim zdjeciu z lootem :D :D
|
zFajne ssy, wreszcie wiadomo co jest w prezencie 8o
|
?!
w raty z sdkow? fotomontarz:P ---------------------------------------------------------------------- wybierajcie jego jako marszałka sejmu Poland army! |
Czyli nie opłaca się brać prezentow! Ja osobiście wybrałbym leather armor. Jeśli bym przeżył :)
|
Lol! :D :) :] ;) :rolleyes: :)) hehe
Kurde koleś jest niezły. Wykonał AnihiRATor'a :)) solo... Teżbym tak chciał. |
fotomontaz :D ale spoko
Jahoh - Sorcerer - Nova - ab'dendriel - lvl 22 mlvl 38 Jaku the Knight - Knight - Nova - ab'dendriel - lvl 14 |
jejku taki trudny quest a taki wspaniały loot ;). Musiałbym conajmniej 5 cycków i 5 amazonek zabić żeby taki loot dostać :P
|
Hahahaha
|
Super ss!!! tylko to powinno byc w dziale "dziwne zdjecia ale luuzzz
|
No ja bym raczej niedał rady. Ten ziom jest miszczem ^^ I dobrze zorbił brając worek i dostał aż 4 gp =) ..... Pozdro wszystkim z calmery [CHAR][/CHAR]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:59. |