![]() |
Grafiki w fotoszopie.
A tak sobie z nudow postanowilem zagoscic na "konkurencyjne" forum i pokazac tu troche moich prac. Prosze nie posadzac mnie o plagiat. Te same grafiki zamiescilem na forum.tibia.org.pl, ale nie jest to plagiat, skoro zamieszcza je ta sama osoba, nie? :P W razie watpliwosci porownajcie IP.
-klik- - pierwsza grafika wedlug tutoriala (dno ;) ) -klik- - kolejna grafika wedlug jakiegos tutka -klik- - niedokonczone cos... -klik- - roboczy sig dla mnie -klik- - niedokonczona praca o roboczym tytule color vs gray (ma ktos jakies pomysly co tu wpisac/wkleic? ) -klik- -klik- - set dla pounczqa -klik- - sig dla constantine -klik- -klik- -klik- - trzy podejscia na siga dla Hadorka ;) Tylko ostatnie imho udane. -klik- - Cos prostego -klik- -klik- -klik- -tla pod sigi, tak na przyszlosc ;) 1. Takie cos: -klik- 2. Taki gif: -klik- 3: Taki baner mini-klanu w america's army. -klik- 4: Alternatywna wersja powyzszzego bannera. -klik- -klik- Zaczalem robic ramki ;) -klik- Efekt TV -klik- -klik- -klik- Kwadrat-kolko dsgn - trzy podejscia ;> -klik- Sign dla Wi5nii, ktory goscinnie zagoscil (lubie takie zwroty :> ) w Blue Design. (forum.tibia.org.pl -> artysci) UWAGA: Nie robie av ani sigow na zamowienie, Ci ktorym zrobilem zawdzieczaja to tylko znajomoscia ;) [czyt. lepszym kolegom moge zrobic] Czekam na komentarze, w regulaminie nie znalazlem zadnych punktow zabraniajacych mi pokazywac prace zaprezentowane juz przeze mnie gdzieindziej. Ps. mam jakies szanse aby dostac sise do Most Talented Artists? edit: o tym zapomnialem: -klik- -klik- -klik- -klik- Kilka wariacji jednego artu. |
bardzio ladne... zrob dla mnie jakis obrazek z moim nickiem ;] tez bym chcial miec photo shopa tylko nie wiem z kad :(
|
Cytuj:
Cytuj:
However - dzieki za komentarz, czekam na kolejne :> |
O.o piękne prace naprawde piekne warte uwagi...a szczególnie te ramki =p
|
Bardzo mi przykro ale nic ciekawego w Sig'ach nie widze :(
|
pytanko, pytaneczko:
czy FOTOSZOPA można ściągnąć? |
$vboptions[postminchars]
|
Według mnie to nic specjalnego. Wydają się jakbyś włożył w nie mało pracy.
|
Dzieki za wszystko, mzoe z czasem beda lepsze ;)
@dejvo - lubie take spolszczenia w stylu "fotoszop" ;d a co do tutoriali to chyba ze 3 prace sa z tutkow, reszta moja w 100%... |
Cytuj:
|
Nie no te spolszczenia mnie powalają. Według mnie nie wypada czegokolwiek spolszczać, no chyba, że w niewielkim stopniu. Tak żeby zachowało to jeszcze jakiś sens, również brzmienie :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:29. |