![]() |
Vampire
chce sie na nie wybrac lecz nie wiem gdzie one sa ;( dostapne dla FACC B) ale aby byl tylko jeden no i chyba ze troche dalej 2 :] plz powiedzcie
PS. jak bylo to sorka ale szukalem i nic nie bylo -.- |
Podobno jest na Pohu kolo cmentarza (tak slyszalem 8o )
|
No to cie rozczaruje nie ma vampirków dla facc poza jednym lecz nie da sie go zabic mozna tylko na niego popatrzec :P
|
Jest Vampek dla FACC w najdalej wysuniętym domku w południowej czę¶ci PoH. Poza Vampem jest tam ghoul, witch i co¶ chyba jeszcze
|
jest jest... wlasnie tam obok pohu... jest taki domek hehe... sa tam jeszcze w tych okolicach ghoule, szkelety, i 1 witch :) w razie niepowodzenia z vampirem nie radze uciekac na prawo bo gs juz tam czeka na Ciebie :D calkiem na lewo tez nie radze... orc ridery :baby:
powodzenia |
Cytuj:
Vampir jest dla FACC nawet jest pare filmów o tym na forum poszukaj a znajdziesz :p |
mhm ;] jest na pohu a przy okazji pare gskow po drodze ;] tam gdzie vampirek jeszcze pare innych badziew typu orc rider :baby:
|
Tak Tak!! Vamp jest dostępny dla facc!! Można go spotkać na pohu ale droga nie jest zbyt bezpieczna, a gra nie warta ¶wieczki, ponieważ jego resp jest hmm.. powolny. Słyszałem też, że respi się tylko w nocy :o , ale czy to prawda?? Je¶li liczysz na jakiegos itemka to lepiej załatw sobie pacc i wtedy na vampy :p .
|
oki juz wiem gdzie to jest ale po drodze jest cmentarz zlurowanych GS -.- a tak nawiasem mowiac od kiedy moge bo bloczyc?
|
yhmm... bloczyc juz mozesz smialo z paroma uhami w zapasie ;) szczerze mowiac wiecej hitow podczas bloczenia zada Ci witch wiec lepiej zeby shooter zabil narpierw wiedzme... aa i ja tam nigdy nie spodkalam zadnych zlurowanych gsow -.-' musiales sie wysunac za bardzo do centrum poh :P
|
ja tam poszlem 4 razy inna postacia (odkryc mape xD) i raz poszlem na lewa, 2 prawo, to byly lider i GS a pozniej 2 razy na prosto i raz widzialem vampa a 2 raz zabil mnie GS -.- ;( a ile biara jego hity?
PS. pozna juz zamknac temat, ale ile on bierze :P |
słyszałem ża jest jeden an pohu i respuje się jeden na dzień
|
Cytuj:
co jakies kilkanascie minut |
Resp
Ja chciałem się do dowiedziedĽ co jaki czas sie tam respi, by byłem z kumplem raz chcieli¶my czekać na następnego, i czekali¶my 15 min i nic nie było, więc poszli¶my na katedre i byli¶my sprawdzidĽ czy jest, ale go nie było X( , a czekali¶my jakie¶ 40 min.
|
a na katedrze tez sie chyba respi??
|
Na katedrze nie ma. A jesli ktos gra na Harmonii to moge go wyeskortowac do tego miejsca z vampem.
|
a ja mam tez pytanie co do vampa, jakie skille i jaki lvl powinien miec knight zeby bezproblemow zabic pojedynczego vampa bez duzej straty hp??
|
lvl na vampa?
Knight powinien mieć 20+ lvl skile 65+/65+ i może i¶ć nawet z FSem(ale pare uh zejdzie), aha i eq powinien mieć w miare dobre :p . Zależy gdzie na vampa, jak na tago dla facca to pare uh starci, poniewarz jest tam wiedĽma, szkile i pare ghuli.
Sie rozpisałem :p |
chodzi mi tego pod nr 76 http://tibia.pl/map.php?map=respawn
|
Ludzie trzeba troche poczytac.....
Vamp dla Facca respi sie raz na 30 min (w nocy lol!!??) Po drodze mi wyskoczyly tylko ghule szkielety, poison spidery i witch(Gs??? lol) Trzeba byc niezlym n00bem zeby spotkac GSa jak sie idzie na vampa dla Facca. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:21. |