![]() |
elder beho na hg - paradox
Siemka.
Mam taki problem, zrobiłem juz troche paradoxa, ale zostało między innymi przejscie HG (hell gate). Występuje tam elder beho :o . Zastanawiam sie czy moge isc tam sam - jestem 34 royal. Chciałbym spytać czy dam rade solnąc elder bh a najlepiej czy na drodze prze paradoxa wogóle go spotkam :p |
Nie spotkasz
|
Cytuj:
|
po drodze NIE MA elder beholderow ani zwyklych beholderow, w paradoxie nic nie ma trudniejszego oprocz ghouli i skeletonow, i mintwallin. Elder beholdery spotkasz gdy jakiś będzie zlurowany lub gdy skręcisz w prawo w te domki gdzie są beholdery, a eldery są dość daleko żeby normalną drogą je napotkać.
|
Omg
Są , są i jeszcze raz są.Nie wprowadzajcie ludzi w błąd jak nie wiecie.Tak dla wiadomosci sa nawet trzy kolo biblioteki:)
|
@up 2 up
Zakladam ze idzie z kims kto zna HG albo zna chciaz troche HG Bylem na Paradoxie juz 2x i Ani razu nie spotkalem Eldera, Nie sorki raz spotkalem jak chcial Moj kumpel zobaczyc gdzie sa... Jak nikt nie zluruje albo nie jest gosc na tyle pionowatym zeby wlazic na jego spawn to nie ma szansy spotkac X_X |
Nie
Cytuj:
|
Jesli idziesz prosto do wyjscia to spotkasz co najwyzej zwykle beholdery. Jesli zboczysz na wschod na tym poziomie HG to spotkasz elder beholdery i to nie jednego...
PS. Sorc 43 i padl nim otworzyl bp uhow ? Gratuluje kolegi i zdolnosci... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No to może teraz ja się wypowiem. A więc tak, jak wchodzisz do tego ogromnego pomieszcenia z tzw. domkami to wskakujesz na zwykłego beholdera, jak za daleko na północ ci ucieknie to pojawią się 3 ghoule a za nimi mogą wyjść demon skeletony. A jeśli masz pecha to także gwóźdź programu czyli Elder Beholder. A dokładniej. Jeśli stoisz w wejściu do tego ogrmonego pomieszczenia z Beholderami itd. to na północ będziesz miał na mapie taki charakterystyczny krąg, do którego jedyna droga prowadzi przez "tunel" szeroki na troche ponad jeden ekran, w którym zjadują się same ściany domu i tam właśnie występuje jeden z trzech ED w Hellgate, a także 4 demon skeletony.
Pozostałe 2 ich respawny są na wschód od wejścia do ww. pomieszczenia, więc mała jest szansa, że wpadniesz na ED. Btw. Prosze się nie sugerować moim opisem po lewej bo to mój drugi char, a mój dawny ma 40 lvl i jest paladinem i zdążyłem nim dokładnie zbadać Hellgate |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:03. |