![]() |
O ja !#%!$*@ Lo.Ok!
Witam witam :)
Hmm.. Co ja bede Wam psul zabawe ?; ) Ogladac, komentowac.. Btw, to rl ziom.. Ubilem bo przegial na rl.. A teraz jestem HU.unted ?:'o UWAGA: KIEDY WYCHODZI TRADE "K ARM ZA B ROBE" NACISNAC "CANCEL". JESLI NIE NACISNIECIE WYSKOCZY ERROR!!! To filmik do TibiCam http://rapidshare.de/files/5561631/Erolik.rec.html A to w formacie wmv.. http://rapidshare.de/files/5596002/Erolik*****.html (Odtwarac za pomoca Windows Media Player badz w Winampie, gdyby co :p) Pozdro xD |
a gdzie link :|
|
|
Omg nice Loot...
Najbardziej nie moge z tego: Exevo Gran Mas Vis "Slime juz by dawno zdazyl sie uhnac ;p btw GZ mlvl up ;) |
film sie wylacza jak chcesz robnic ss -.-
|
Haah xD Nieziemska akcja.. bylem przy tym :D Haah :D Nie ma to jak zle zbindowane Ue.. Huh ? :D Loocik moj ;> :)
|
Ładnie to wykombinowałeś :] ale też chmsko go zabiłeś... Widać zasłużył sobie na to
|
hahahahah, GENIALNY filmik :D Świetnie załatwiłeś kolesia! I gratzy za mlvl =]
|
****a mac , ja *******e gz mlvl ale miales loota co za noobek z tego kolesia powinien się ubrac odrazu naiwniak -.-
|
Ale jednego nie moge zrozumieć... Kiedy ten "noobek" zobaczyl, ze chciales uzyc UE, to czemu od razu sie nie ubral, ani nie uzyl mana shielda? -.-
|
Genialny fimik!
Naiwność twojego kolegi jest zdziebko tragiczna, ale loocik pierwsza klasa... |
Frajer z ciebie i tyle ^^
Przyjdzie kryska na matyska :) |
Film w pewnym momencie mi sie wylacza -.-
|
@up
Pisze ci ze w momencie trade masz wcisnac Reject ^^ mi przynajmniej tak dziala |
Hahahha, na początku myślałem ze położy eq na ziemie ;) ale i tak dał się oj**bać :D
|
he he! chamko to zrobiles ale naprawde ladnie =:) gz filmik!
|
Cytuj:
To nie bylo "Slime" tylko: "Smile ^^" |
;) Dobry film, pozdro dla Eryka.Tego typa co padl rowniez xD
|
Autor filmu jest zalosny...a koles co pada to po prostu naiwny nuub
To jest wlasnie polish PvP.... A najlepszy jest powód...za rl life :baby: :baby: :baby: |
Cytuj:
A to, ze za rl, to juz moja sprawa.. Ryja nie bede mu obijal, nieprawda ?:'o Sory, ale taki nie jestem.. Prosze o troche wyrozumialosci, ale dzieki za koment.. Pozdro.. Signed, //Ero.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:15. |